Ovat Englannin ja Usan asunnot kalustettuja?

Ovat Englannin ja Usan asunnot kalustettuja?

Monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa englantilaiset ja usalaiset muuttavat asunnosta toiseen vain omat vaatteet yms mukanaan. Tämähän voi tietysti olla vain elokuvamaailmaan liittyvä juttu. Mutta monet remppa/sisustus/asuntojenmyynti (remppa vai muutto, rempalla kaupaksi) sarjatkin keskittyvät "kalustukseen" ja siihen onko se ostajalle sopiva. Vai onko tämäkin vain ohjelmaan sopivaa juttua. Vai mitä noissa maissa tarkoitetaan kalustuksella? Minä ymmärrän sen irtaimistoksi siis sohvat pöydät valaisimet matot jne

Vastaus

TV-sarjoista ei välttämättä saa aivan todellista kuvaa, ovathan ne fiktiota.

Usa:han muuttaville suunnatulla Immihelp-sivustolla kerrotaan, että vuokrattavat asunnot ovat yleensä kalustamattomia, mutta Google-halulla löytyy toisaalta myös runsaasti kalustettuina vuokrattavia asuntoja tarjoavia palveluita.

On myös mahdollista vuokrata kalusteita erikseen, mistä esimerkkinä  opiskelijoiden CORT Furniture Rental-firma. Ks. linkki alla.

Iso-Britannian käytäntöön voit tutustua Housing Advice -sivustolta. Näet kohdasta Housing Rights "What furniture should be provided?", mitä kalustukseen voi kuulua ja mitä vuokranantajan ei tarvitse sisällyttää kalustukseen, jos asunto on vuokrattu kalustettuna.

Kommentit (0)

Vastauksesi