Outlook-tilin sulkeminen

Outlook-tilin sulkeminen

Kun sulkee outlookin sähköpostitilin ja aliakset, voiko joku muu ottaa suljettua sähköpostiosoitetta käyttöönsä myöhemmin? Vai ilmoittaako outlook, että ehdotettu sähköpostiosoite on jo olemassa? Meinaan vaan sitä, että jos joku lähettää suljettuun sähköpostiosoitteesen joskus postia niin ettei postit sitten päädy sähköpostiosoittteen "uudelle käyttäjälle".

Vastaus

Microsoftin sivujen mukaan suljettu sähköpostiosoite on saavuttamattomissa 360 päivää, jonka jälkeen kuka tahansa voi rekisteröidä osoitteen itselleen. On siis hyvästä lopettaa kaikki sähköpostitilaukset varsinkin tärkeiden (kuten verkkopankkien) kanssa, jotta tilinimen seuraava käyttäjä ei saa tietosuojan alaista postia.

Kommentit (1)
Jos osoite on omalla nimellä tyyliin etunimi.sukunimi, niin miksi se pitää sulkea ja j... Jos osoite on omalla nimellä tyyliin etunimi.sukunimi, niin miksi se pitää sulkea ja jättää mahdollisten väärinkäyttäjien hyödynnettäväksi? Ei kai se mitään maksa vaikka olisi käyttämättä mutta silti olemassa. Voisi vaikka käydä muutaman kerran katsomassa tuleeko sinne enää mitään tärkeää. Jos osoite on tyyliin mitävain@outlook.com, riski väärinkäytöstä on tietysyti pienempi, mutten siltikään näe mitään syytä sulkemiseen.
20.12.2017 10:14 Köpi K 75582

Vastauksesi