Ostaako kirjastot kirjoja yksityishenkilöiltä?

Ostaako kirjastot kirjoja yksityishenkilöiltä?

Hei! Yritän kaupata kirjoja, joita ei ole tullut käytettyä juuri lainkaan mutta koska ne ovat englanninkielisiä en tiedä missä saisin ne kaupaksi. Olisitteko te mahdollisesti kiinnostuneita kirjoistani? Tai tiedättekö missä saisi englanninkieliset opukse myytyä? Kirjat: saunders: comprehensive veterinary nursing Victoria aspinall: the complete textbook of veterinary nursing Muitakin kirjoja löytyy jos olette kiinnostuneita. Esim. Engl. Kielinen kokkikirja, pokkareita jne.

Vastaus

HelMet-kirjastot hankkivat aineistonsa sopimustoimittajilta, jotka valitaan tarjouskilpailujen perusteella kolmen tai neljän vuoden välein. Sopimustoimittajien ohi ostetaan vain sellaista aineistoa, jota ne eivät pysty toimittamaan. Esimerkkeinä jotkut omakustanteet, joita voi ostaa vain tekijältä suoraan tai kirjallisuus, jota julkaistu Suomessa harvinaisilla kielillä. Kirjastot eivät osta kirjoja yksityishenkilöiltä. Halutessasi voit kuitenkin tarjota kirjoja lahjaksi. 

Jos haluat myydä kirjojasi, käänny antikvariaattien puoleen. Yksi tapa myydä kirjoja on verkkokirjakauppa Booky.fin Omakauppa. Se on sivusto, jossa rekisteröityneet asiakkaat myyvät toisilleen kirjoja. Booky.fi toimii kaupan valvojana. Sivustolla näyttää olevan myynnissä paljonkin englanninkielistä kirjallisuustta. Kirjoja myydään myös esimerkiksi Huuto.net- tai Antikvariaatti.net-palvelun kautta.

Kommentit (0)

Vastauksesi