OP-pankin käyttötilin palvelumaksut ja OP-bonukset?

OP-pankin käyttötilin palvelumaksut ja OP-bonukset?

OP omistaja-asiakkaalle sanotaan Käyttötilin palvelumaksu tykötarpeineen eli nettitunnukset +pankkikortti kuukaudessa 2.95 €/kk,muuten 5,45 €/kk. No,minäpä liityin satasella omistajajäseneksi.Siitäkin huolimatta palvelumaksuni näyttää olevan kuukaudessa tuo 5,45 €/kk.Kysyin asiasta,sanottiin että olisi oltava jonkun summan edestä asiointia pankissa.Käsitin kyllä,että maksamalla tuon satasen OP-pankin omistajajäsenmaksun,saan palvelut tuolla vajaalla kolmella eurolla kuukaudessa.Eipä sitten mennytkään asia ihan kuten ajattelin.Lisäksi palvelumaksut kuuluu "häilyvän" sen mukaan,miten rahaliikennettä.Eli ei auta vaikkapa olisi joku pesämuna siellä tilillä,mutta ei säännöllistä tietyn suuruista summaa kuukausittain.Miten tämä homma nyt sitten oikein menee? Pankista saa vaan sitä liturgiaa,vaan ei selvää suomen sanaa,että kuinka tuohon 2.95 € /kk voi päästä?

Vastaus

OP-bonuksia kertyy omistaja-asiakkaalle tietyin kriteerein ja niillä voi maksaa pankkipalveluja. Bonukset lasketaan kuukausittaisen asioinnin mukaan esimerkiksi lainoista, säästöistä, sijoituksista ja vakuutusmaksuista. Jos esimerkiksi yhteenlaskettujen lainojen, säästöjen, sijoitusten sekä kuukausittaisten vakuutusmaksujen ja tileillä olevien varojen määrä on 100 000 euroa, vuodessa kertyy 250 euron arvosta OP-bonuksia. Arvion omista bonuksistaan voi laskea bonuslaskurilla.

Pankin velvollisuus olisi kyllä selittää sinulle perusteet korkeamman palvelumaksun perimiseen. Kysy.fi ei pysty selvittämään sinun ja pankkisi välisiä luottamuksellisia asioita.

Mikäli olet tyytymätön omistaja-asiakkuuden tuomiin etuihin, voit erota osuuspankin jäsenyydestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti omaan pankkiisi. Jäsenosuusmaksu palautetaan vuoden kuluttua sen tilikauden päättymisestä, jolloin omistaja-asiakkuus päättyi.

 

Kommentit (0)

Vastauksesi