Onkohan tietoa kenen suunnittelema kannu? Korkeus 28,5 cm, tumman vihreää lasia.

Onkohan tietoa kenen suunnittelema kannu? Korkeus 28,5 cm, tumman vihreää lasia.

Vastaus

Taide-esineiden pätevä tunnistaminen edellyttää kyseenomaisen taiteenalan tuntemusta ja kokemuksen tuomaa ammattitaitoa. Kysy.fi-palvelun vastaajat eivät ole taiteen erityisasiantuntijoita.

Sinun kannattaa ottaa yhteyttä Riihimäellä sijaitsevaan Suomen lasimuseoon. He osaavat todennäköisesti antaa neuvoja, missä ja milloin Suomessa järjestetäään seuraava lasialan tapahtuma, johon ihmiset voivat tuoda tunnistettavaksi ja arvioitavaksi omia lasiesineitään. Valitettavasti tällainen tapahtuma järjestettiin juuri 21.1.2017  Riihimäellä, mutta Suomen lasimuseosta voit kysyä tulevista vastaavista tapahtumista.

Lisäksi sisustus- ja antiikkilehdissä työskentelee taideasiantuntijoita, jotka valokuvien ja lyhyen kuvailun pohjalta arvioivat maalauksia, veistoksia ja taidelasia.      

Myös Suomen lasimuseon ystävien verkkosivulta löytyy linkkejä erilaisille lasiaiheisille sivuille.

Antiikki- ja osto-ja myyntitavaraliikkeetkin arvioivat lasiesineitä. Kannattaa kuitenkin olla kriittinen suhtautumisessaan kaupallisten toimijoiden esittämiin arvioihin, sillä kaupallisen toimijan intressit ovat harvoin puolueettomia. 

Kommentit (0)

Vastauksesi