Onko yhteystietoni apintarjojan tiedossa jos poistan käyttöoikeukset latauksen jälkeen?

Onko yhteystietoni apintarjojan tiedossa jos poistan käyttöoikeukset latauksen jälkeen?

Vastaus

Käytäntö eri sovelluksentarjoajien välillä varmaankin vaihtellee. Haimme tietoa suuren sovelluksen, Facebookin, käytännöstä.

Jos poistat käyttöoikeudet, niin ymmärtääksemme lopetttat koko sovelluksen käytön..Facebook kuitenkin säilyttää yhteystietojasi ja kopioi tilisi tiedot varmuuskopiosäilöön jopa 90 päiväksi. Näin tehdään tietojen säilyttämiseksi esimerkiksi juridisten ongelmien osuessa kohdalle tai ohjelmistovirheen,tai luonnonkatastrofin sattuessa. Varsinaisen käyttäjän on reagoitava 30 päivän kuluessa. esimerkiksi kirjautumall Facebookiin sisään.

Yksityisyysasetuksissa voit rajoittaa tietojesi siirtymistä appille.

Kommentit (0)

Vastauksesi