Onko vielä yleisöpuhelimia, esimerkiksi Helsingin keskustassa?

Onko vielä yleisöpuhelimia, esimerkiksi Helsingin keskustassa?

2 vastausta

Rautatieasemalla ilmeisesti vielä löytyy yleisöpuhelin, esim seuraavalla sivustolla näin mainitaan. Soneralta voisi asian vielä varmistaa.

http://www.yritysopas.com/vrrautatieasemahelsinki/

 

http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta?s_kwcid=AL!69!3!38738389420!p!!g!!sonera&ef_id=VF3UPwAABQn-TfdU:20141108082908:s

Kommentit (0)
13.11.201416:57
65
65

Miksihän Soneralta? En nähnyt sitä nimeä äsken Helsingin rautatieaseman yleisöpuhelinpaikassa käydessäni.

Siellä on kaksi matkapuhelimen näköistä laitetta piuhoilla kiinni taustoissaan. Ohjeita niiden käyttämiseksi ei ole suomeksi eikä ruotsiksi. Englanniksi on tällaista:

-Minimum phone connection fee 5€ includes first minute.                                                                                                          -Dial 00 + country code + area code + phone number for international phone calls.

Jos ymmärsin oikein, puhelinyhteys maksaa 5€ alkavalta minuutilta, etäisyydestä riippumatta. Varojen puutteessa en edes kokeillut. Kun mitään koppia tai suojakupua ei ole, asemahallissa kaikuva melu olisi kai estänyt keskustelemisen.

Vasemman puhelimen raha-aukon alla oli valkoinen painike, kai ylijääneiden kolikoiden palauttamiseksi. Oikealla oli sillä kohdalla vain kuoppa. Raha-aukko siellä pursui kolikoita. Sain niistä päällimmäisen poimituksi taskuuni. (Panen sen johonkin kolehtiin.)

 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi