Onko väestönvähennys suunnitelmilla (NWO:n strategiassa) ja yliopiston...

Onko väestönvähennys suunnitelmilla (NWO:n strategiassa) ja yliopiston...

Onko väestönvähennys suunnitelmilla (NWO:n strategiassa) ja yliopiston ruokaloiden soijatuotteiden lisäämisellä lähes joka ruokaan mahdollisesti selvitettävää yhteyttä ja miten minun kannattaisi kerätä tietoa yhteyden vahvistamiseksi?

Soijan haittoja: ruoansulatusongelmat, alentunut immuniteetti, PMS, endometrioosi, alentunut hedelmällisyys miehillä ja naisilla, allergiat, ADHD, sydänsairaudet, syöpä, aliravitsemus, alentunut libido. Lähde: http://www.aitoterveys.fi/Soija.php

Vastaus

Enpä usko, että NWO:lla (New world order) ja opiskelijaruokailun järjestäjillä olisi yhteistä väestönvähentämissuunnitelmaa.

Soijan terveys- ja haittavaikutuksista on netissä tarjolla niin paljon ristiriitaista tietoa, että ihmisten on vaikea kriittisesti arvioida mikä mahtaa olla totta ja mikä ei.
Yleensä soijaa pidetään terveellisenä ravintona, jonka käytöllä Aasiassa on pitkät perinteet. Pitkälle prosessoiduissa elintarviketeollisuuden lisäaineina käyttämissä soijatuotteissa sen sijaan ei enää ole jäljellä mitään soijan ravintoarvosta.

Soijan ravintoarvosta
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=32485&lang=fi
Ruoka-aineiden ravintoainesisältö. Kansaneläkelaitos : Tutkimus- ja kehitysyksikkö 1993.
Soijan teollisesta käsittelystä
Nilsson, Mats-Eric: Aitoa ruokaa. Atar 2010.

Kommentit (0)

Vastauksesi