Onko tytön tissien hierominen tytöstä kiihottavaa?

Onko tytön tissien hierominen tytöstä kiihottavaa?

Vastaus

Monista naisista rintojen koskettelminen voi olla hyvinkin kiihottavaa. Kiihottavuus on kuitenkin monimutkainen asia ja siihen vaikuttavat monet tekijät. Keskinäinen vetovoima, tilanne ja vireystila tulevat ensimmäiseksi mieleen, siitä minkä täytyy olla kohdallaan että kosketus voi olla kiihottava. Koskettaminen on tärkeää, mutta kosketuksen täytyy aina olla toivottua.

Rintojen koskettelemisen kiihottavuutta on myös tutkittu tieteellisesti magneettikuvaamalla aivoja stimulaation aikana. Eräät naiset ovat kertoneet voivansa kokea orgasmin pelkästään rintoja hyväilemällä ja tutkijat päättivät tämän perusteella vertailla eri kehon alueiden hyväilyn vaikutusta aivotoimintaan. Tulos oli että nännin ja klitoriksen hyväileminen aktivoivat samoja aivon osia. Tämän perusteella on täysin ymmärrettävää että eräät naiset ovat voida saada orgasmin pelkästään rintojen koskettelun avulla.

Naisen orgasmi on kuitenkin monimutkainen asia, siinä aktivoituvat monet eri alueet aivoissa. Jos haluat siis kiihottaa tyttöä, hyvä kommunikaatio on tärkeää ymmärtääksesi miten hän haluaa tulla kiihotetuksi.

 

Kommentit (1)
Sanoisin, että "tytön tissien hierominen" ei ole tytöstä kovin kivaa. Rintojen hyväil... Sanoisin, että "tytön tissien hierominen" ei ole tytöstä kovin kivaa. Rintojen hyväily saattaa ollakin.
1.11.2013 22:42 Irmeli Erikoinen 6086

Vastauksesi