Onko teillä tietoa, milloin ilmestyy Jean Untinen-Auelin Maan lapset -sarjan...

Onko teillä tietoa, milloin ilmestyy Jean Untinen-Auelin Maan lapset -sarjan...

Hei!

Onko teillä tietoa, milloin ilmestyy Jean Untinen-Auelin Maan lapset -sarjan viimeinen eli kuudes osa? Viides osa "Luolien suojatit" päättyy todella kutkuttavasti :)
Ennen kaikkea haluaisin tietää, miten klaanin kävi sen jälkeen, kun Ayla sieltä lähti! Eräs mahdollisuus tuli mieleeni tulivuorenpurkauksesta, joka tapahtui Mammutin metsästäjät -osassa, jossa Leijonan leiri oli metsästämässä mammutteja mannerjäätikön reunamilla.
Koko kirjasarja on huima katsaus ihmisen esihistoriaan.

Olen joskus tainnut kertoa, miten vaikeaa arkistostanne on löytää haluamaansa asiaa. Erään vastauksenne lopussa oli linkki sivustolle, josta voisi olla apua, esimerkkisivu: http://www.kirjastot.fi/fi-fi/tietopalvelu/kysymys.aspx?ID=4110fd20-e24f...
Tämän tapaista voisitte tekin käyttää?

2 vastausta

Hei!

WSOY:ltä kerrottiin, että kirjailija ei ole antanut mitään lupauksia sarjan mahdollisesta jatko-osasta. WSOY kuitenkin suomentaa mahdollisen jatko-osan pikavauhtia, sillä kustantamo saa käsikirjoituksen käyttöönsä jo ennen kuin englanninkielinen laitos on edes ilmestynyt! Lisäksi on huomattava, että Untinen-Auelin kirjat ovat ilmestyneet melko harvakseltaan; Luolien suojattien ja sitä edeltävät osan välillä ehti vierähtää yli kymmenen vuotta.

Untinen-Auel WSOY:n sivuilla: http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/author&id=335

Untinen-Auel Randomhousen sivuilla: http://www.randomhouse.com/features/auel/webroot/index.html

Untinen-Auelin suomenkielinen tuotanto HelMet-kirjastossa: http://www.helmet.fi/search*fin/X?SEARCH=untinen-auel+and+jean&searchsco...

iGS:kin käyttää asiasanoja vastauksissaan, vaikka ne eivät olekaan vastausten yhteydessä samalla tavoin esillä ja muihin samaa aihetta käsitteleviin vastauksiin linkitettyinä kuin Kysy kirjastonhoitajalta -palvelussa. YSA, yleinen suomalainen asiasanasto, löytyy täältä http://vesa.lib.helsinki.fi/ysa/. Sieltä on haettavissa sopivia, myös iGS-vastauksissa käytettyjä asiasanoja, joita voit syöttää hakusanoiksi iGS:in Hae arkistosta -palvelussa. Tämä ei tietysti ole lainkaan niin kätevää kuin Kysy kirjastonhoitajalta -asiasanahaku. Lähetänkin ehdotuksesi palvelun parantamisesta iGS:istä vastaavalle henkilölle.

Kommentit (0)
07.08.201722:21
17434
30

Kirja nimeltä "Maalattujen luolien maa" ilmestyi vuonna 2011.

 

Jean M. Untinen-Auel, Maalattujen luolien maa (The Land of Painted Caves). Werner Söderström Osakeyhtiö, Helsinki 2011.

Kommentit (0)

Vastauksesi