Onko tämä tieto sitten jotenkin merkityksellisempi?

Onko tämä tieto sitten jotenkin merkityksellisempi?

Kysyin jokin aika sitten, että kuka Titanicilta pelastuneista kuoli ensimmäisenä, ja sain tylyn vastauksen, että mitä väliä. Nyt joku oli kysynyt pistorasioiden määrää Suomessa. Onko tuo tieto sitten jotenkin merkityksellisempi. Ja kun kysyin, kuka Titanicilta pelastuneista kuoli ensimmäisenä, tarkoitin pelastumisella sitä, että pääsi maihin.

2 vastausta

Tuohon kysymykseen ei ilmeisesti Helsingin kaupunginkirjaston henkilökunta ehtinyt vastata vaan se jäi kaikille avoimeksi vastattavaksi.

Encyclopedia Titanican kattavan verkkotietokannan mukaan ensimmäisenä kuollut selviytyjä oli Mariayam Nakid, joka kuoli samana vuonna kuin selviytyi vain vuoden ikäisenä.

Kommentit (1)
Nyt jäi kyllä tämä kysymys vastaamatta, mutta ehkäpä kysyjä halusikin vastauksen va... Nyt jäi kyllä tämä kysymys vastaamatta, mutta ehkäpä kysyjä halusikin vastauksen vain aiempaan kysymykseensä.
23.1.2017 14:31 Nanna Heikkilä 1430
23.01.201714:38
21407
55

heips! ilmoittaudun tosikoksi toiseksi vastaajaksi titanic-kysymykseen. pahoittelut, jos kysyjä siitä pahoitti mielensä! yritin omassa tekeleessäni perustella, miksi - ainakin minua - tyydyttävä vastaus on mahdoton. samasta syystä suhtaudun skeptismillä tuohon yllä annettuun vastaukseen. se siis saattaa olla tosi, mutta epäilen... pistorasiakysymys oli minusta huomattavan paljon merkityksettömämpi. noilla kirjaston tädeillä ja sedillä ei vaan taida olla käytäntöä panna jotakin ö-mappiin.

Kommentit (0)

Vastauksesi