Onko Suomessa pieniin kenkäkokoihin erikoistuneita kenkäkauppoja?Onko verkossa...

Onko Suomessa pieniin kenkäkokoihin erikoistuneita kenkäkauppoja?Onko verkossa...

Onko Suomessa pieniin kenkäkokoihin erikoistuneita kenkäkauppoja?

Onko verkossa tilasto suomalaisnaisten ja -miesten kengän koosta? Miten suuri % aikuisena minkäkin kokoisia?

Eikö Kenkä-Eero ole ollut sellainen ja nyt se mainostaa vain (?) kokoja vai onko 45 suuri naisen kengän kooksi Suomessa? "Kokoja 45 asti"

Vastaus

Useat valmistajat tekevät erikoiskokoja, mutta tieto tästä ei aina tavoita niitä kaipaavia.

Apua löydät PIKRY:stä http://www.tallsmall.fi/

Pieni- ja Isokenkäisten yhdistys PIKRY on perustettu pitämään erikoiskokoja käyttävien puolta sekä välittämään tietoa kuluttajien, viranomaisten, valmistajien ja jälleenmyyjien välillä.

Erikoisliikkeitä löytyy kyllä, esim. Turussa http://www.pikkunaisia.net/ (toimii myös verkossa) sekä http://www.piccoladonna.fi/ ja http://bellissima.fi/ Helsingissä.

Suomi24.fi:n keskustelupalsta vinkkaa nettikauppa eBay:tä. Lisäksi pieniä kenkäkokoja myyvät verkossa http://www.kenkaliike.fi/, http://www.brandos.fi/ ja englanninkielinen http://www.yoox.com.

Tilastoja ei löytynyt, mutta kysymystäsi sivuavaa aihetta on aikaisemmin käsitelty iGS-palstalla http://igs.kirjastot.fi/fi-FI/iGS/kysymykset/kysymys.aspx?ID=e7a11b46-5c... . Suomalaisten kengänkoot vaihtelevat naisten kengissä välillä 37-41 ja miesten kengissä 43-46.

Jos tarkoitat turkulaista Kenkä-Eeroa Turun sanomien uutinen kertoi jo vuonna 2004, ettei yritykselle löytynyt jatkajaa http://www.ts.fi/uutiset/talous/1073979097/KenkaEero+sulkee+ovensa .

Yle uutisoi suomalaisten kengännumeron suurentuneen viimeisten kymmenen vuoden aikana. Elitason nousu nähdään syyksi suomalaisten jalkojen suurempaan kokoon. http://yle.fi/uutiset/suomalaisten_kengannumero_suurenee/895108

Kommentit (0)

Vastauksesi