Onko sellaisia ihmisiä, jotka vain antavat puhelimen soida kun tuntematon numero soittaa?

Onko sellaisia ihmisiä, jotka vain antavat puhelimen soida kun tuntematon numero soittaa?

4 vastausta

Moi. Tottahan toki sellaisia ihmisiä löytyy vaikka kuinka paljon jotka eivät tuntemattomiin puheluihin vastaa. Itseänikin yleensä epäröittää vastata, kun yllättävän usein tuntemattoman numeron takana on puhelinmyyjä. On kuitenkin hyvä tietää, että poliisi tai lääkäri soittaa usein myös tuntemattomasta numerosta. 

Kommentit (0)
28.06.201409:56
22921
73

Komppaan Repan ajatuksia. Toimin aika pitkälti saman periaatteen mukaan. Erityisesti kun esim. Elisalla ja minulla on täysin eri käsitys siitä, mitä merkitsee salainen puhelinnumero, myynti- ja mainoskielto ja se,  miten asiakkaan numeroa saa käyttää.

Kommentit (0)
28.06.201405:29
1838
58

Itselläni on ollut puhelin äänettömällä jo toistakymmentä vuotta. Tärkeät numerot on nimihaulla, ja siten voin  katsoa onko  vaikkapa äiti soittanut ja soitan heti takaisin.

 Pelkkiin numerolla soittaviin en ole viitsinyt vastata enää vuosiin.. Jos jollakin on tosi tärkeää asiaa, hän varmasti laittaa textarin ja silloin vastaan tai soitan kyllä  takaisin.

 Muutenkin pidän kännykkää kuin entistä lankapuhelinta. Siinä se on eteisen pöydällä .Kun lähden kylille, puhelin saa aivan rauhassa soitella. En halua olla tavoitettavissa koko päivän. Määrään siitä itse.

Kommentit (0)
02.06.201423:41
486
49

 "Tuntematon numero " se tulee näyttöön kun soittaja haluaa olla tuntematon.

Se ei ole sama asia ,jos numero näkyy mutta ei ole sinun puhelimesi muistissa,.Ei puhelu tule tuntemattomalta vaan ehkä häneltä jolla on asiaa .Ja jonka numeroa et ole tallettanut.Esim:siskosi pojalta joka kertoo tulevansa piipahtamaan tai kertoo äitinsä poismenosta.

Muistatko kun ennen eteisessä puhelin soi siihen vastattiin ,koska soittajalla oli jotain asiaa .

Kommentit (1)
Miksiköhän tämä siskon poika haluaisi esiintyä tuntemattomana?
3.6.2014 08:46 Asseri . 5286

Vastauksesi