onko sellainen mahdollista että jos kaapelimodeemissa on mahdollisuus laittaa...

onko sellainen mahdollista että jos kaapelimodeemissa on mahdollisuus laittaa...

onko sellainen mahdollista että jos kaapelimodeemissa on mahdollisuus laittaa tietokoneesen netti menemään USB-kaapelin kautta voiko modeemin perusverkkokaapeli liittimeen liitä jonkin verkkolaitteen ilman mitään hubia tai sen sellaista. Oma modeemini englannin kielisten ohjeiden mukaan se on mahdollista, mutta suomen kielisissä ohjeissa siitä ei mainita mitään. Modeemini on Thomson TCM420.

Vastaus

Valmistajan nettisivujen englanninkielisen ohjeen mukaan mainittu tuplaliitäntä on mahdollinen kahteen tietokoneeseen. Sillä varauksella, että verkko-operaattori sen sallii, mikä luultavasti tarkoittaa ainakin sitä, että operaattorin pitäisi tarjota useampi kuin yksi IP-osoite. Kannattaa varmistaa asia verkkoliittymäsi tarjoajalta.

Mainittakoon lisäksi, että edellämainituissa ohjeissa kehotetaan asentamaan CD-ROM-levykkeeltä USB-ajuri, jos käyttää USB-porttia. Ohjeissa kuitenkin myös suositellaan käyttämään perusverkkoliitäntää (eli ethernet-porttia), jos tietokoneeseen on kytketty usb:llä useampia laitteita, koska ne voivat lähettää ja vastaanottaa paljon dataa.

Lähde:
http://www.thomson.net/GLOBALENGLISH/PRODUCTS/CABLE-MODEMS-GATEWAYS/EMEA...

Kommentit (0)

Vastauksesi