Onko räppi jo ihan nolojen mutsien musaa?

Onko räppi jo ihan nolojen mutsien musaa?

Mitä musiikkityylejä tämän päivän varhaisteinit kuuntelevat? Pystyykö nolo mutsi edes niitä tunnistamaan sellaista kuullessaan? Pari esimerkkiä tyylilajeista ehkä? Ja jos vastaus on huomenna eri, kuin tänään, niin sitten luovutan suosiolla.

Vastaus
11.05.201907:30
71018
15

Nykyisin nuoriso kuuntelee musiikkia suoratoistopalvelujen kautta, joten niiden suosikkilistat kertovat mitä kuunnellaan. Tuoreimmat löytämäni tilastot ovat viime vuoden lopulta (10/2018 ja 12/2018), tuskinpa ne artistitasolla ovat siitä kovasti muuttuneet, kappalesuosikit varmaan vaihtuvat viikoittain/kuukausittain. Eli räppi on edelleen suosiossa ja lähes samoissa "SuomiPOP" vai miten tuota Haloo/Sanni/Tuisku/Robin/Ellinoora-musaa kutsuisi. Itse kukin voi sitten arvailla kuinka kuuntelijoiden sukupuolijakauma noissa ryhmissä menee.

Esimerkkejä löydät avaamalla radion, melkeinpä kaikila kanavilla on samanlaiset soittolistat, joissa suosikit pyörivät monta kertaa päivässä. Tai katsele/kuuntele Youtubesta noilla artistien/kappaleiden nimellä hakemalla.

Kommentit (0)

Vastauksesi