Onko Postilla netissä sellaista palvelua joka kertoisi miten kauan postiennakkolähetystä säilytetään

Onko Postilla netissä sellaista palvelua joka kertoisi miten kauan postiennakkolähetystä säilytetään

Onko Postilla netissä sellaista palvelua joka kertoisi miten kauan postiennakkolähetystä säilytetään postitoimistossa? Ainakaan tuolta ei löytynyt: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/sivukartta/ En puolentoista tunnin etsiskelyjen jälkeen löytänyt edes mitään Postin sähköpostiosoitetta mistä kysyä asiaa. Ainostaan viestinta@posti.com, mutta siinä varoitetaan "tarkoitettu ainoastaan toimittajille ja median edustajille."

2 vastausta

Postin sivuilla todetaan mm., että " Postiennakkolähetyksestä ilmoitetaan vastaanottajalle lähetyksestä irrotettavalla osoitekortilla... Lähetyksiä, joita ei ole voitu luovuttaa vastaanottajalle, säilytetään toimipaikassa 14 vrk. Saapumisilmoituksessa kerrotaan, missä ajassa lähetys on noudettava toimipaikasta. Toista saapumisilmoitusta ei lähetetä."

Postin sivuilta löytyy mm. seuraavat yhteystiedot: Lähetyksen seuranta, tilaaminen ja  neuvonta 0600 94320 (1,84 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) Chat: Lähetyksen seuranta ma-pe 8-18, la 8-18, Netposti, verkkokauppa ja muut verkkopalvelut ma-pe 8-18, Kirje- ja pakettineuvonta ma-pe 8-18 ja Laskuasiat ma-pe 8-17.

 

Kommentit (2)
Tuo on vanhaa tietoa, huolimatta siitä, että se on löytynyt Posti sivulta. Posti säily... Tuo on vanhaa tietoa, huolimatta siitä, että se on löytynyt Posti sivulta. Posti säilyttää lähetyksiä nykyään seitsemän arkipäivää. Asiakas voi ostaa maksullista säilytysaikaa lisää. Posti ei ilmoita lähetyksestä vastaanottajan kotiin paperisella saapumisilmoituksella kuin siinä tapauksessa, että lähettäjä on tilannut ja maksanut tällaisen palvelun. Normaali käytäntö on siis se, että vastaanottaja saa tekstarin ja/tai sähköpostin kun lähetys on noudettavissa. Näiden yllämainittujen muutosten takia monia nettikaupasta tilattuja paketteja jää noutamatta ja palautuu lähettäjille.
15.2.2018 15:19 juski k 1734
Kyllä posti toimittaa edelleen paperisia ilmoituslappuja, jos vastaanottajan sähköposti... Kyllä posti toimittaa edelleen paperisia ilmoituslappuja, jos vastaanottajan sähköpostiosoite tai puhelinnumero ei ole tiedossa.
16.2.2018 10:58 Martti Syyskorpi 4561
18.02.201809:01
5240
63

Moi! Kun minulle tulee postiennakkolähetyksiä ja lähetys on noudettavissa tuosta lähipostista, Posti lähettää minulle tekstiviestin, jossa lukee että sen on tullut ja noudettavissa nyt ja kuinka kauan eli mihin päivämäärään saakka. Ja summat ja kaikki muut tiedot myös. En siis tarvitse mitään Postin palvelutiedusteluosoitetta tms.

Kommentit (0)

Vastauksesi