Onko olemassa mitään instanssia, joka vuokraa asuntoja myös hyvätuloisille sinkkumiehille?

Onko olemassa mitään instanssia, joka vuokraa asuntoja myös hyvätuloisille sinkkumiehille?

Sehän tiedetään, että yksityiset eivät vuokraa sinkkumiehille ja VVO:ssa ja vastaavissa on älyttömän pienet tulorajat (luulisi, että hyvätuloinen on myös varma vuokranmaksaja)

2 vastausta

Kysymyksestäsi ei käy ilmi mistä päin Suomea etsit asuntoa. Ainakin Helsingissä vuokra-asunnot tuppaavat olemaan kiven alla ja vapaille huoneistoille olisi yleensä melkoinen määrä ottajia. Mitään viisasten kiveä ei meillä ole antaa ongelmaasi. Jos luottotietosi ovat kunnossa ja olet hyvätuloinen, niin ainakin lähtökohtaisesti olet hyvissä asemissa asunnonhaussa. Vastaaja, pienituloinen sinkkumies on kyllä onnistunut saamaan vapailta markkinoilta useasti vuokrakämpän. Kovaa yrittämistä se on yleensä vaatinut ja joskus on joutunut tyytymään vaatimattomaan tasoon.

Myös vuokra-asunnon haussa voi käyttää välittäjien ja alan firmojen apua. Hyvätuloisena voisit ehkä harkita myös muita asumismuotoja, kuten asumisoikeus- tai osaomistusasuntoa.

Jos Kysy.fi-lukijoilla olisi antaa vinkkejä, niin kertokaa ihmeessä. 

 

Kommentit (0)
25.12.201501:47
5972
44

Onhan olemassa vaihtoehtona myöskin se, että hyvätuloinen sinkkumies ostaisi oman asunnon. Eikös sellainen ole tapana hyvätuloisilla sinkkumiehillä?  

Kommentit (0)

Vastauksesi