Onko olemassa esim.

Onko olemassa esim.

Onko olemassa esim. netissä mitään ILMAISTA palvelua josta saisi kerralla jonkun tietyn paikkakunnan kaikkien yritysten nimet ja osoitteet => jotta ne voisi viedä esim. Exceliin tai Wordiin. Maksullisena tämmöisiä ainakin on mutta eikö tämmöistä löydy ilmaiseksikin netistä?

Vastaus

Lyhyen kokeellisen tutkimuksen perusteella vaikuttaa todella siltä, netin maksuttomien yrityshakemistojen haut toimivat vain siten, että ensin on valittava, minkä alan yrityksiä etsitään ja vasta sitten hakurajoittimeksi voi valita paikkakunnan. Jonkin paikkakunnan kaikkien alojen yrityksistä ei siis voi saada listausta.

Internetissä kuitenkin on yrityshakemistoja, joissa on listattu tietyn paikka- tai seutukunnan yritykset. Tällaisia paikkakuntakohtaisia yrityshakemistoja voivat ylläpitää esimerkiksi järjestöt, yritykset ja joskus myös kunnat.

Esimerkkejä:
http://www.ylapirkanmaa.fi/yrityshakemisto/
http://rsyp.owla.fi/
http://www.pernaja.fi/index.php?id=98

Kysymyksestäsi ei käy selville, minkä paikkakunnan yrityksistä etsit kattavaa listaa, mutta toivottavasti löydät etsimäsi. Kannattaa laittaa hakukoneeseen hakusanoiksi paikka- tai seutukunnan nimi ja sana yrityshakemisto.

Kommentit (0)

Vastauksesi