Onko Obaman vaimo mies?

Onko Obaman vaimo mies?

Olen kuullut että Obaman vaimolla on miesten kädet? Onko etusormien pituusero suhteessa nimettömään poikkeava?

4 vastausta

Mistä lähteestä tämä mielikuvitukselliselta kuullostava väite on? Michelle Obamaa pidetään yleisesti normaalina naisena. Vankkarakenteisella naisella voi olla hieman miesmäiset kädet. On myös sukupuolen vaihdosleikkauksia, mutta varmemman tiedon puutteessa on paras tyytyä yleiseen käsitykseen, että presidentti ja hänen puolisonsa ovat sukupuolisesti normaaleja. Jos niin ei olisi, se olisi myös voinut vakavasti vaikeuttaa presidentin virkaan pääsyä. Myös heidän lastensaannissaan olisi silloin jotain hämärää?

Kommentit (0)
12.08.201516:00
11530
41

Näitä sormiteorioita on maailmalla viljelty laajalti. Mutta vaikka useimmat vaikuttavat ihan täydeltä humpuukilta, niin tietääkseni kukaan ei sentään ole väittänyt että etusormen ja nimettömän pituussuhde tekisi naisesta miehen. Netistä juttuja löytyy vaikka kuinka paljon, mutta tyydyin nyt poimimaan vain yhden suomekielisen tähän.

Kommentit (0)
12.08.201522:00
5078
27

Onko pakko vastata kaikkeen? Minäkin kysyn: oliko Jeesus Jumalan poika?

Kommentit (0)
01.03.201606:23
183
22

Muistan nähneeni televisiosta brittidokumentin, jossa haettiin selitystä miesten ja naisten erilaisille taidoille.  Se on kuulemma niin, että mitä enemmän ihminen - olkoon kumpaa sukupuolta tahansa - sikiöaikana saa miessukuhormonia testosteronia, sitä pitempi tulee etusormesta verrattuna keskisormen pituuteen.  Niinpä naiset, joilla on tavanomaista pitempi etusormi, omaavat niitä taitoja, joita yleensä on enemmän miehillä.

(Muistan näistä taidoista esimerkiksi kyvyn arvioida etäisyyksiä, mikä miehillä olisi parempi.  Niinpä esimerkiksi auton peruuttaminen olisi miehille helpompaa.  Naisten usein olisi vaikeampi arvioida, kuinka kaukana auton perästä takana oleva este olisi.  Dokumentissa tätä testattiin monien kuskien avulla, ja todella, miehet ja ne naiset, joiden etusormi oli suhteellisesti pitempi, onnistuivat peruutustestissä paremmin.  Dokumentissa testattiin muitakin tämäntyyppisiä taitoja ja tulokset olivat hyvin vakuuttavia eli sikiöaikaisen testosteronin saannin määrällä näyttäisi olevan vaikutusta myöhemmin yksilön suoriutumiseen erilaisissa tehtävissä.)

Se että naisen mittasuhteet ovat tyypillisestä poikkeavat eivät kuitenkaan tee naisesta vähennän naista.

Kommentit (0)

Vastauksesi