Onko naisten korkokenkien käytöllä myös tarkoitus olla seksikäs?

Onko naisten korkokenkien käytöllä myös tarkoitus olla seksikäs?

2 vastausta

Kyllä.

Korkokengät pakottavat ryhdin suoraksi. Hyvä ryhti tuo esiin rinnat, takapuolen, pohkeiden uljaat muodot jne.

Korkokengissä kulkevan naisen ylväs itsevarmuus tuo ties mitä mieleen. (Joskus nainen tarvitsee pientä harjoitusta.)

Kommentit (1)
Jokainen korkokenkiä käyttävä ihminen päättää itse, mikä niiden käytön tarkoitu... Jokainen korkokenkiä käyttävä ihminen päättää itse, mikä niiden käytön tarkoitus on hänelle itselleen.
10.4.2018 23:33 Matti Rantanen 5479
10.04.201813:08
20147
68

Ryhdin osalta olen niin paljon eri mieltä kirjaston kanssa, että on pakko kommentoida ihan uudella vastauksella. Korkokengäthän päinvastoin vääristävät ryhdin, mutta ihan ensin täytyy määritellä mitä on hyvä ryhti.

Minulle hyvä ryhti tarkoittaa sitä, että kannan kroppani painon luuston varassa (mukaan lukien selkänikamat), ja käytän lihaksia tasapainon ylläpitoon, ei kropan painon kannatteluun. Hyvä ryhti tarkoittaa sitä että pää lepää niskanikamien päällä, enkä tarvitse niskalihaksia pään painon kannatteluun. Hyvä ryhti tarkoittaa sitä, että kävellessä kropan paino on jalkojen luuston varassa, enkä kannattele yläkropan painoa reisilihaksillani, vaan käytän lantion ja jalkojen lihaksia liikkumisen ja tasapainon ylläpitoon. Ja sama periaate jalkojen ja niskan välimaastossa.

Hyvä ryhti ei tarkoita että selkä on suora, vaan hyvä ryhti tarkoittaa että selkä kaartuu juuri sen verran s-kuvioon, että se palvelee kropan tasapainoa.

Korkokengät kääntävät lantion sellaiseen asentoon, että se ei  tätä tasapainoa tue, ja kun lantio on pois tasapainosta, koko yläkroppakin on. Silloin pää alkaa roikkua niskalihasten varassa, ja/tai reisien etupuolen lihakset joutuvat kantamaan koko yläkropan painoa. Reiden takapuolen lihakset eivät pääse osallistumaan tasapainon ylläpitoon, ja pohkeet kiristyvät ja lyhentyvät, kun niitä ei voi käyttää joustavasti siten kuin niiden kuuluisi toimia.

Seksikkyyteen en ota kantaa, mutta ryhdin kannalta korkokengät ovat ihan vihoviimeinen keksintö.

Toki tämäkään sääntö ei ole ehdoton. Jokaisella on omanlaisensa kroppa. Joillakin on lattaselkä, joillakin kumara yläselkä, joillakin notkuva alaselkä, jne. Joillekin matalista koroista on hieman apua, joillekin pienikin korko on liikaa.

Kommentit (0)

Vastauksesi