Onko miehille olemassa ryppyvoiteita? Mitä seuraa jos jo kaksikymppinen...

Onko miehille olemassa ryppyvoiteita? Mitä seuraa jos jo kaksikymppinen...

Onko miehille olemassa ryppyvoiteita? Mitä seuraa jos jo kaksikymppinen käyttäisi ryppyvoiteita? Onko ryppyvoiteilla todistettua tehoa?

Vastaus

Pahoittelen vastauksen viipymistä!

Miehille on olemassa ryppyvoiteita eri sarjoissa, esim. Nivealla, Yves Rocherilla, L'Orealilla jne.

Ryppyvoiteiden käyttöä ei suositella vielä parikymppisille, koska siihen ei ole tarvetta. Ryppyvoiteiden tehohan perustuu yleensä siihen, että voide turvottaa rypyn, joten se mataloituu ja iho näyttää sileämmältä.

Joidenkin asiantuntijoiden mielestä ryppyvoiteen käyttö voi kääntyä tarkoitustaan vastaan: vuosia turvotuksella venytetty nahka lässähtää tehovoiteen jäljiltä eli pitkän päälle voiteen käyttö voi rypistää ja vanhentaa.

Nykyään tiedetään, että luonnon öljyt, eläin- ja kasvirasvat, glyseriini, karbamidi ja urea kosteuttavat. Ryppyvoiteeksi voi kutsua sellaista voidetta, joka kosteuttaa. Silti eri voiteiden kosteuttavista vaikutuksista löytyy ristiriitaisia tutkimustuloksia, eli osa voiteista saattaa jopa kuivattaa joidenkin ihmisten ihoa.

Todistetusta tehosta voidaan olla monta mieltä; toki kosmetiikkatyritykset yrittävät vedota tutkimustuloksiin. Monet ihotautilääkärit ovat sitä mieltä, että kosteuttava perusvoide ja ihon suojaaminen auringolta riittävät.

Lähde:
http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Ryppyvoide+turvottaa+ja+bluffaa/1135...

Kommentit (0)

Vastauksesi