Onko mahdollista saada Kysy.fi-palstalle sellainen ominaisuus, että kysymyksestä voisi lukea ensisilmäyksellä vähän enemmän kuin nykyään?

Onko mahdollista saada Kysy.fi-palstalle sellainen ominaisuus, että kysymyksestä voisi lukea ensisilmäyksellä vähän enemmän kuin nykyään?

Nykyiselläänhän kysymys-otsikko voi olla vaikka "Onko mahdollista" tai "lapsivesitutkimus" tai " Rikkalapio" . Pelkistetyn kysymys-otsakkeen alle voi sisältyä vaikka mitä, mutta kun kysymyksen klikkaa auki, huomaa ettei otsikko välttämättä vastannut ollenkaan omaa kiinnostuksen kohdetta. Jos kysymyksen sisältöä näkyisi edes hieman enemmän selailusivulla, voisi ohittaa kysymyksen tarvittaessa kiinnostamattomana ja siirtyä seuraavaan. Nyt menee tosi kauan , kun joutuu klikkaamaan auki monta otsikkoa ja huomaa ettei kysymys ollutkaan itseä kiinnostava. Pakkelehtii mieleen, että joskus systeemi oli parempi... Siis: Onko mahdollista saada tähän...jne

Vastaus

Kysy.fin kysymyslomakkeessa on oma rivinsä itse kysymykselle ja laajempi laatikko lisätiedoille. Useimmiten kysymyksen olennainen puoli tulee ilmi jo itse kysymyskentästä, mutta aina näin ei ole. Kysymys voi olla monimutkainen ja vaatii taustoitusta. Näissä tapauksissa olennaisin on kysymyksen lisätiedoissa.

Kysymyksiä selatessa näkyvillä on vain itse kysymys, ei lisätietoja. On mahdollista, että selausnäkymään otetaan mukaan myös lisätiedot. Tätä ominaisuutta ovat toivoneet muutkin kysyjät ja Kysy.fin käyttäjät. Se parantaisi kieltämättä Kysy.fin käytettävyyttä. Laitamme toiveesi uudistustoiveiden listalle ja tutkimme tilannetta. Kiitokset erinomaisesta ehdotuksesta!

Kommentit (0)

Vastauksesi