Onko mahdollista että numerostasi tulee viesti jollekkin vaikka et kirjoittanut tätä viestiä

Onko mahdollista että numerostasi tulee viesti jollekkin vaikka et kirjoittanut tätä viestiä

Minulle nimittäin kävi niin enkä edes tiedä onko se mahdollista

2 vastausta

Pahoittelen vastauksen viivästymistä! Jos olet joskus lähettänyt meille kysymyksen ja liittänyt kysymykseesi sähköpostiosoitteesi, niin vastauksena on kyllä voi. Muussa tapauksessa se ei ole mahdollista. Selityksenä on, että kysymykseesi vastannut kysy.fi rinkimme jäsen on jälkeenpäin täydentänyt antamaansa vastausta. Tällöin uusi vastaus lähtee automaattisesti  kysyjälle, silloin kun Lähetä sähköpostitse kysyjälle-täppi on meidän päässä aktivoitu.

Kommentit (1)
Olen ehkä tyhmä tai sokea, mutta nyt en kyllä pysty näkemään kysymyksen ja vastaukse... Olen ehkä tyhmä tai sokea, mutta nyt en kyllä pysty näkemään kysymyksen ja vastauksen välillä oikein minkäänlaista yhteyttä.
24.1.2017 16:17 Matti Rantanen 5049
24.01.201716:40
77801
44

En ole kokeillut, mutta Netin "Send free SMS"-palveluilla pystyy lähettämään tekstiviestejä Netistä ja ehkä niihin voi rekisteröityä kenen tahansa numerolla. Siis jos joku on rekisteröitynyt sinun numerollasi, niin viesti näyttää tulevan sinulta. Jos "haamuviesteistä" tulee ongelmia, niin operaattori (viimeistään poliisin pyynnöstä) voi selvittää, onko viesti todella tullut sinun puhelimestasi vai jostain muualta.

Onko puhelimesi ollut valvomatta ja joku päässyt käsiksi siihen? Jos hän on silloin lähettänyt viestin ja poistanut sen?

Kommentit (0)

Vastauksesi