Onko Lirama.net :in tapaista sivua, josta näkisi musiikkikappaleiden sanat ja...

Onko Lirama.net :in tapaista sivua, josta näkisi musiikkikappaleiden sanat ja...

Onko Lirama.net :in tapaista sivua, josta näkisi musiikkikappaleiden sanat ja voisi toivoa sellaisia, mitä ei ole? :)

Vastaus
21.06.201019:16
29976
52

Muusikoiden.net-sivuston linkkilistoissa osoitteessa http://muusikoiden.net/linkit/?cat_id=16 on koko joukko sanoituksia tarjoavia sivustoja, joskaan monessakaan ei taida olla mahdollisuutta toivoa sanoituksia, jollei sitten laita vain sivuston ylläpitäjälle palautetta asiasta. Makupaloissa osoitteessa http://www.makupalat.fi/Categories.aspx?classID=a220a08d-4e8f-4830-9f71-... on lisää vastaavia sivustoja. Osoitteesta http://lyriikat.org löytyy suomenkielinen hakukone, jolla voi etsiä sanoituksia eri lyriikkasivustoilta. Sanoituksia tarjoavien sivustojen laillisuudesta on tosin vaikea mennä sanomaan, sillä sanoitusten julkaisuun Internetissä luonnollisesti tarvitaan tekijän lupa ainakin Suomen tekijänoikeuslain mukaan. Yhdysvalloissa laki on tosin erilainen ja saattaa antaa enemmän liikkumavaraa sanoitusten julkaisussa.

Laulut.fi osoitteessa http://www.laulut.fi on varmuudella luvallinen palvelu, josta voi ostaa suomenkielisiä sanoituksia ja nuotteja. Arvatenkin laillinen on myös Yahoon sanoitushaku osoitteessa http://new.music.yahoo.com/lyrics/.

Myös kirjastoissa on paljon sanoituksia sisältäviä laulu- ja nuottikirjoja, vaikka niihin ei pääsekään Internetin kautta käsiksi. Kirjaston aineistosta saattaa löytyä sellaistakin, mitä ei ole Internetissä edes luvattomasti saatavilla. Niistä on myös kuvallista ottaa kopioita omaan käyttöön.

Kommentit (0)

Vastauksesi