Onko linkin mukainen maali hyväksyttävä jalkapallossa?

Onko linkin mukainen maali hyväksyttävä jalkapallossa?

Miten menee viralliset säännöt, jos pallo pomppaa tolpasta / ylärimasta kauemmas maalista, mutta pysyy kentällä, ja kierteen turvin menee maaliin? https://imgur.com/gallery/dhTLYqR

3 vastausta

Ilman muuta maali hyväksytään, jos pallo pomppaa maalkehikoista takaisin ja pysyy kentällä pomppiakseen maaliin. Paitsiosääntöjäkään ei tarvitse miettiä, kun pallo ei osu kehenkään.

Kommentit (1)
Voihan se MM ratketa myös videolla näkyvällä tavalla :)
7.6.2018 19:01 Simo Lämsä 3722
08.06.201814:49
3722
27

Jalkapallon säännöissähän edellä mainitun lisäksi sanotaan,että " potkun suorittaja ei saa koskea palloon uudestaan, ennen kuin joku toinen pelaaja on koskettanut palloa". Eli jos potkun suorittaja olisi pallon kimmottua ylärimasta hänen ulottuville,sijoittanut pallon verkkoon,sitä maalia ei olisi hyväksytty.Tässä videolla nähtävässä tapauksessa pallo jollain aivan uskomattomalla tavalla löytää tiensä verkkoon ylärimaan osumisen jälkeen kenenkään toki koskematta siihen potkun jälkeen..Pallo ei kuitenkaan pysähdy,vaan on liikkeellä kaiken aikaa..Olisin hyväksynyt maalin.

 

Kommentit (0)
08.06.201802:10
711
18

Lähinnä mietitytti tuo, kun säännöissä lukee:

"Rangaistuspotku on suoritettu, kun pallo pysähtyy, menee pois pelistä tai erotuomari katkaisee pelin sääntörikkomuksen vuoksi. "

 

Niin lasketaanko siinä pallo pysähtyneeksi, kun kimpoaa taakse päin? :)

Kommentit (0)

Vastauksesi