Onko Kalliossa ihan aitoja pelkkiä hierontapaikkoja ja mistä ne tunnistaa?

Onko Kalliossa ihan aitoja pelkkiä hierontapaikkoja ja mistä ne tunnistaa?

Kuinka iso osa Kallion hierontapaikoista on ihan oikeasti varmasti hierontapaikkoja, eivätkä tarjoa muita palveluita. Olen töissä tuolla suunnalla ja voisin joskus töiden jälkeen käydä hieronnassa, mutta en halua tukea vääränlaisia paikkoja. Onkohan esim tällainen sivusto oikeasti aito hierontapaikka http://kallion-hieronta.net/ ?

2 vastausta

Kallio on leimautunut epämääräisten hierontapaikkojen seuduksi osin pienten thaihierontayritysten vuoksi. Ne ovat usein katutason liikehuoneistoissa toimivia, varsin myöhäänkin avoinna olevia paikkoja. Kaikki niistä eivät välttämättä tarjoa ns. intiimihierontaa, mutta ilmeisesti mahdollisuus tähän on varsin monissa.

Kunnon hierontaa voisi löytyä esim. etsimällä Kallion tienoilta urheiluhierojaa/urheiluhierontaa tai vaikka koulutettu hieroja -sanaparilla. Koulutettujen hierojien liiton sivustolta voi etsiä hierojia eri paikkakunnilta. Koulutetut hierojat ilmoittavat usein verkkosivuillaan avoimesti koko nimensä, tarkat yhteystietonsa, usein myös yritysmuodon, ehkä Y-tunnuksen tai jopa Valviran myöntämän rekisterinumeron.

Kommentit (0)
06.04.202121:30
7
7

Kalliossa on edelleen runsaasti epämääräisiä thaihieronta paikkoja, joista mitään kunnollista hierontaa ei tule saamaan.

Ei kuitenkaan kannata kuvitella, että kaikki thaihieronta olisi jotenkin seksuulista, vaan kysymyksessä on alunperin intiasta oleva perinteinen hierontatyyli, joka on erittäin yleistä thaimaassa. Tästä aiheesta voi lukea lisää esim täältä. https://taruolento.com/thaihieronta/

Kuten yllä sanottiin, urheiluhieroja on usein hyvää vaihtoehto. Myös jos haluat kokeilla thaihierojaa, kannattaa suosia vanhempaa hierojaa, he osaavat hommansa

Kommentit (0)

Vastauksesi