onko jyväskylässä / 15 km säteellä leirintäaluetta tai vuokrattavia...

onko jyväskylässä / 15 km säteellä leirintäaluetta tai vuokrattavia...

onko jyväskylässä / 15 km säteellä leirintäaluetta tai vuokrattavia mökkejä? ei siis tartteis nyt olla vaan kesällä.

Vastaus

Jyväskylän seudun palvelut löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskylanseutu.fi. Sivupalkista vain Matkailu ja edelleen Majoitus, jota löytyy kartanosta mummonmökkiin.

Suorat linkit kysyjää kiinnostaviin vaihtoehtoihin:
Retkeilymajat ja camping http://www3.jkl.fi/info/matkailu/?target=kohteet&theme=26:65:67
Mökkimajoitus http://www3.jkl.fi/info/matkailu/?target=kohteet&theme=26:65:68

Kartat: http://jyvaskylanseutu.fi/matkailu/kartat

Matkan kannalta kätevin vaihtoehto on Laajavuori, josta on vain 4 km Jyväskylän keskustaan. Myös julkinen liikenne palvelee. Laajavuoressa ei tosin ole sen paremmin leirintäaluetta kuin mökkejäkään, mutta retkeilymajassa on tarjolla erilaisia huoneita: http://www.laajavuori.com/majoitus.

Sekä telttapaikkoja että mökkejä löytyy Metsärannasta: http://www.metsaranta.net. Matkaa Jyväskylään on 16 km eli kysyjän antama ehto ylittyy kilometrillä. Mökkejä on myös esimerkiksi Riihivuoressa, mutta matkaa karttuu 20 km: http://www.riihivuori.fi/majoitus.

Kannattaa tutkia seutusivuston majoitusvaihtoehtoja ja lähettää vaikka sähköpostia, jos tarpeelliset tiedot eivät selviä esittelystä. Tilanne voi muuttua kesään mennessä. Suuret yritykset pysynevät paikoillaan, mutta yhden tai kahden mökin vuokraajia saattaa hyvinkin kadota kartalta tai tulla lisää.

Kaikkien majapaikkojen tiedoissa ei mainita etäisyyttä Jyväskylästä. Hiukan apua löytyy Tiehallinnon sivuilla olevasta välimatkahausta: http://alk.tiehallinto.fi/www2/valimatkat/index.htm. Kaikkia kyliä tässä ei ole, mutta usein kuitenkin etäisyys Jyväskylästä paikallista kirkonkylää vastaavaan paikkaan. Esimerkiksi Muurameen on 14 km (kunnan omien sivujen mukaan 15 km).

Kommentit (0)

Vastauksesi