Onko jotain halpoja lentoja oikeasti olemassa?

Onko jotain halpoja lentoja oikeasti olemassa?

Usein kuulee ihmisten sanovan, että saivat menopaluuliput johonkin Euroopan kaupunkiin muutamalla kympillä, mutta onko se vain myytti? Koska useamman kerran olen yrittänyt etsiä ja aina olen joutunut maksamaan ainakin kaksi sataa ja sekin on vaatinut ns. huonoja päiviä. Nyt yritin etsiä lentoa Lontooseen milloin tahansa tänä vuonna ja halvin, minkä löysin, oli 262 euroa. Onko siis oikeasti joku joskus lentänyt muutamalla kympillä tai jopa eurolla vai onko ne vain juttuja?

2 vastausta

Kyllä halpoja lentoja todella on, vaikkakin halpuus on paljolti katsojan silmässä. Mutta yleisesti ottaen 2000-luvulla lentoliikenteeseen on tullut aiempaa enemmän vaihtoehtoja alan murroksen myötä, jossa niin sanotuilla halpalentoyhtiöillä on oma iso roolinsa. Esimerkiksi hakusanoilla hintavertailu lennot saa paljon tuloksia vertailusivustoista, jotka etsivät lentoja haluttuun paikkaan halutulle ajankohdalle lukuisilta lentoyhtiöiltä ja matkasivustoilta. Esimerkiksi Lontooseen löytyy menopaluulentoja hieman yli sadalla eurolla.

Kommentit (0)
16.02.201516:18
80979
17

Halpoja lentoja voi joskus tarjouksista löytää, mutta kannattaa huomioida, että ne ovat tosiaan vain LENNOT. Matkatavaroista pitää maksaa erikseen (normihintaisilla sentään jonkun kilon saa samaan hintaan), ruokaa ja juomaa ei joko tarjota tai niistä pitää maksaa erikseen (normihintaisella ainakin jotain kuuluu hintaan), lentokenttä on jossain huitsin nevadassa (esim Lontoossa Gatwick ja Stansted) josta keskustaan ja takaisin pääsemiseksi pitää maksaa paljon enemmän kuin normilentojen kentältä, muutoksia ei voi tehdä vaikka itse kuolisi (normihintaisissa muutokset helpompia) jne. Eli jos nuo kaikki on itselle ok, niin voi toki säästää, mutta jos vertaa samanlaista matkaa, niin harvoinpa oleellisesti halvemmalla löytää.

Loppukevennyksenä (ja ohjeena) kannattaa kuunnella linkin kappale :)

Kommentit (2)
Mikäs tämän nyt nosti listan kärkeen, vaikkei ole uutta vastausta? No, päivitetään ... Mikäs tämän nyt nosti listan kärkeen, vaikkei ole uutta vastausta? No, päivitetään samalla tuo vanhentunut linkki: https://www.youtube.com/watch?v=l6pj3Fdbwng
22.1.2019 10:40 Köpi K 80979
Vastaillaan nyt sitten, vaikkei uusi kysymys olekaan. Tämmöisiä matkoja manostettiin ei... Vastaillaan nyt sitten, vaikkei uusi kysymys olekaan. Tämmöisiä matkoja manostettiin eilisessä lehdessä: https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/5b60b510-95fc-4db9-bcce-f802458f3183
30.1.2019 20:47 Nanna Heikkilä 1448

Vastauksesi