Onko Facebookin esto sellainen, että estetty henkilö ei voi olla estäjän...

Onko Facebookin esto sellainen, että estetty henkilö ei voi olla estäjän...

Onko Facebookin esto sellainen, että estetty henkilö ei voi olla estäjän kaveri, eikä estetty löydä enää estäjän profiilia. Näkyykö estäjä estetylle yhteisten kavereiden kautta?

Vastaus

Facebookin Ohje- ja tukikeskuksesta löytyy tietoa henkilöiden estämisestä:

”Voit estää tiettyjä käyttäjiä näkemästä profiiliasi. Estämisen myötä kaikki yhteytesi (kaverilinkit, kaveritiedot jne.) estettyihin käyttäjiin katkeavat. Estetyt käyttäjät eivät näe profiiliasi eivätkä sinun tietosi näy myöskään heidän hakutuloksissaan tai kaverilistoillaan. Esto on molemminpuolinen, eli sinä et myöskään näe estämiesi käyttäjien tietoja enää.”

”Eston poistaminen ei palauta yhteyksiä kyseiseen henkilöön. Jos asetat eston jollekulle kavereistasi ja myöhemmin poistat eston, sinun täytyy lähettää kyseiselle henkilölle uusi kaveripyyntö.”

Yhteisten kavereiden kautta kommentit saattavat joskus näkyä:

”He eivät myöskään näe sinun kirjoittamiasi seinäkirjoituksia, kommenttejasi yhteisten kaverienne seinillä eivätkä jäsenyyttäsi samoissa ryhmissä kanssaan. Yhteisten kaverien julkaisuihin kirjoittamasi kommentit näkyvät kuitenkin myös estämillesi käyttäjille. Myös sinä näet heidän kommenttinsa. ... Nimesi näkyy kuitenkin mustalla tekstillä, eikä profiilikuvaasi tai yhteydenottolinkkejä näy.”

Lähde ja lisätietoa:
http://www.facebook.com/help/?page=841&hloc=fi_FI

Kommentit (0)

Vastauksesi