Onko Euroclinix luotettava sivusto?

Onko Euroclinix luotettava sivusto?

Vastaus
06.12.201914:23
30383
15

Olipas mielenkiintoinen palvelu - en ollut moisesta ennen kuullutkaan.

Kysymyksesi on - onko Euroclinix luotettava sivusto - täysin mahdoton tavallisen ihmisen punnittavaksi. Eri asia on sitten myös se, onko itse palvelu luotettava.

Teksti on hyvää suomea, ja siinä vastataan melko moniin kysymyksiin, jotka saattavat herätä tällaisesta palvelusta lukiessa. 

Ajatuksia heräsi mm. seuraavasti: ovatko kuvissa esiintyvät henkilöt todella olemassa olevia henkilöitä ja oikeita lääkäreitä? Esim. Caroline Fontana-nimisiä henkilöitä löytyi LinkedInistä 26 kpl, yksi näytti oleva jollain tavoin lääketieteen kanssa tekemisissä Lontoossa, mutta myös Etelä-Amerikassa. Muita en katsonut.

Luin suuren osan käyttöehdoista ja ohjeista.

Seuraavat asiat ihmetyttävät edelleen: Miten tulli suhtautuu lääkkeiden tuomiseen? Miten lääkäri voi punnita, onko asiakkaan tilaama lääke sopiva - eihän lääkäri ehkä saa kaikkia asiaan vaikuttavia seikkoja tietoonsa, vaikka jotain pitää kertoakin. Miten Euroclinix voi hankkia tiedot, joiden perusteella päätellä, onko asiakas todellinen henkilö vai keksitty? Miten Euroclinix saa tietoonsa kaiken, minkä perusteella se voi tarvittaessa toteuttaa sanktiot, joilla se uhkaa asiakasta käyttöehdoissa? Onko lääkepakkauksissa suomenkielinen tuoteseloste mukana?

Ymmärrän oikein hyvin, jos joku on tuskastunut siihen, että tk-lääkärin vastaanottoa pitää odottaa jopa 2 kk, eikä sielläkään saa valittaa sitten kuin yhtä sairautta kerrallaan, vaikka ne olisivat kuinka toisinsa vaikuttavia tai toisistaan riippuvia - mutta toivon, että kaikki miettivät todella huolellisesti ennen kuin lähtevät tällaista palvelua käyttämään.

Miten toteutuisi tarvittaessa asiakkaan oikeusturva - kun ei ulkomaisten lääkärien palveluja fyysisesti läsnäollessakaan käyttänyt potilas saa korvauksia pahimmassa tapauksessa mistään, niin miten sitten tässä? Voiko asiakas luottaa siihen että lääke on lääke eikä perunajauhoja?

Kommentit (0)

Vastauksesi