Omistan kultaisen sormuksen jossa on timantteja, ja nyt haluaisin myydä korun.

Omistan kultaisen sormuksen jossa on timantteja, ja nyt haluaisin myydä korun.

Omistan kultaisen sormuksen jossa on timantteja, ja nyt haluaisin myydä korun. Mitä kannattaisi tehdä / Minne mennä jotta saisin sormuksesta mahdollisimman hyvän hinnan? Kultasepänliikkeeseen ei ilmeisesti kannata viedä koska he maksavat vain romukullan hinnan.

Vastaus

Internetissä on useita kultaa ja koruja ostavia yrityksiä, mutta kuten useimmissa kultasepänliikkeissä, näissäkin tavarasta maksetaan kultamäärän mukaan. Kannattaa ehkä silti vertailla hintoja, sivustoja esim. http://korutrahaksi.fi/ ja https://www.kultarahaksi.fi/ .

Jotkin koruliikkeet ostavat ja myyvät myös käytettyjä koruja, jolloin korusta voi saada enemmän kuin raaka-aineittensa arvon. Helsingissä esim. Kultasepänliike Rubens Korkeavuorenkadulla pyörittää tällaista korujen second hand-myyntiä: http://www.rubens.fi/. Lisäksi myös Panttilainaamoon voi viedä korujaan huutokaupattavaksi, ja sieltäkin saa todennäköisesti paremman hinnan kuin romukullan ostajilta: http://www.pantti.fi/ .

Korunsa voi tietenkin myydä itsekin, esim. Huuto.netin kautta (www.huuto.net) tai kirpputorilla. Tässä on se etu, että saa itse määritellä korusta vähintään tahtomansa summan.

Kommentit (0)

Vastauksesi