Olisin kiinnostunut lukemaan Reetta Niemensivun äskettäin julkisuudessa...

Olisin kiinnostunut lukemaan Reetta Niemensivun äskettäin julkisuudessa...

Olisin kiinnostunut lukemaan Reetta Niemensivun äskettäin julkisuudessa (Hesari) esitellyn opinnäytteen TEORIAosuuden (olen kyllä tietoinen, että sarjakuva ilmeistyy kirjana). Mikä on oikea paikka? ARSCA-tietokannasta en sitä tavoittanut, eli opinnäytteet ilmeisesti luetteloitu toisaalle?

Vastaus

Reetta Niemensivun lopputyö Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun linjalta koostu kahdesta osasta. Niemensivu teki sarjakuvan Lempi-mummon tarinasta, jonka oli kuullut äidiltään. Sarjakuva on julkaistu nimellä Lempi ja rakkaus, Suuri Kurpitsa, 2010.
Lopputyön kirjallinen osa käsittelee elämäkerrallisia ja muita ei-sepitteellisiä sarjakuvia, repor-taaseja ja nykyään suosittuja sarjakuvablogeja.

Helsingin Sanomat | 30.4.2010
http://www.savonsanomat.fi/viihde/kirjat/reetta-niemensivu-lempi-ja-rakk...

Taideteollisen korkeakoulun / Aalto Yliopiston kirjastossa säilytetään korkeakoulussa tehtyjä opinnäytteitä. Opinnäytteitä ei lainata, mutta niitä voi lukea kirjastossa.
Kirjastosta kerrottiin, että Reetta Niemensivun lopputyö ei ole vielä saapunut kirjastoon. Kun työ sinne saapuu löytyvät sen tiedot myös Arsca- ja Linda-tietokannoista.
https://arsca.linneanet.fi/
http://linda.linneanet.fi/
Aalto yliopistojen kirjasto / Aralis-kirjastokeskus
http://www.aralis.fi/taik.html

Kommentit (0)

Vastauksesi