Olisiko tietoa, mistä löytyy seuraavat julkaisut? Katso kohta lisätietoja.

Olisiko tietoa, mistä löytyy seuraavat julkaisut? Katso kohta lisätietoja.

Vornanen Rauni : Katsaus Korpiselän pitäjän runo- ja loitsuperinteeseen. 1951, s. 2-27. Pohjois-Karjalan maakuntaliiton julkaisuja - Pohjois-Karjalan maakuntaliiton maakuntakirja 1, Toimittanut Paula Ruutu. Joensuu 1938. Pohjois-Karjalan luonto 1984. (Saloheimo, Veijo : Luonnonhavaintoja Ilomantsissa ja Tohmajärvellä 1818-1820.)

Vastaus

Pääkaupunkiseudulla Pohjois-Karjalan maakuntaliiton maakuntakirja 1 (toim Paula Ruutu, Joensuu, 1938) kuuluu mm. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran, Eduskunnan kirjaston ja Kansalliskirjaston kokoelmiin, joista viimeksi mainitusta sitä kuitenkaan ei saa kotilainaan. Teos kuuluu myös mm. Varastokirjaston ja joidenkin yliopistokirjastojen kokoelmiin.

Pohjois-Karjalan luonto –lehden vanhoja vuosikertoja on useissa yliopistokirjastoissa, mutta joissakin vuoden 1984 vuosikerta näyttää puuttuvan ja useimmissa niistä niteitä ei saa kotilainaan. Pääkaupunkiseudulla Pohjois-Karjalan luonto 1984 on luettavissa Kansalliskirjastossa ja Helsingin yliopiston Viikin kampuskirjastossa se näyttäisi olevan lainattavissa kotiinkin.

Mikäli asutte pääkaupunkiseudun ulkopuolella, voitte tiedustella omasta lähikirjastostanne mahdollisuutta tilata teokset kaukolainaan. Joskus on mahdollista saada myös kopiot tarvittavista sivuista. Lainausehdot ja kaukopalveluhinnat riippuvat sekä omasta lähikirjastostanne että lainaavasta kirjastosta, joten teidän kannattaa kääntyä oman lähikirjastonne puoleen.

Kommentit (0)

Vastauksesi