Olen yrittänyt etsiä ongelmaani ratkaisua jo pidempään.

Olen yrittänyt etsiä ongelmaani ratkaisua jo pidempään.

Hei.

Olen yrittänyt etsiä ongelmaani ratkaisua jo pidempään. Toivottavasti osaisitte auttaa.

Mistä mahtaa johtua että jotkut internet sivustot eivät aukea? Esim iltasanomat ja helsingin sanomat eivät aukea ikinä, sivusto vaan lataa ja lataa... Sivustoja on kyllä paljon enemmänkin. Sivut saa kyllä auki käyttämällä tällaista sivua aukaisemiseen http://www.hidemyass.com/ ja kirjoittamaala sinne esim. www.iltasanomat.fi.

Mitä tuo sivuto tekee että se aukaisee nuo sivut mitkä normaalisti eivät aukea? Ohittaako se jotain koneeni suojauksia?

Minulla on A-linkin modeemi ja Msi sekä Sony Vaion läppärit joita käytän langattomalla yhteydellä, piuhalla en ole kokeillut.

Joissan foorumeilla puhutaan termistä nimeltään NAT, se pitäisi jotenki tarkistaa, mutta kuinka? Käyttikseni on mozilla ja se on päivitetty, ie:llä sama ongelma...

Vastaus

Hidemyass.com ohittaa tietokoneesi suojauksia, jos ongelmanasi on esimerkiksi palomuuri, jossa Iltasanomat.fi on estolistalla, mutta Hidemyass.com ei ole. NAT tarkoittaa verkkokorttia, jonka asetuksissa ei tässä tapauksessa pitäisi olla vikaa, jos nettiyhteytesi ylipäätään toimii.

Konsultoinnin perusteella sain vianetsinnän testausjärjestykseksi seuraavaa: tietokoneellesi asennettu mahdollinen palomuuriohjelma, modeemin palomuuri ja viimeisenä palveluntarjoaja tai muu ylläpitäjä. Palomuuriohjelma kannattaa tarkistaa erityisesti siinä tapauksessa, jos tietokone ei ole omasi ja on mahdollisuus, että joku on asentanut siihen jotain, mistä et itse tiedä. Monet työpaikat esimerkiksi estävät useita suosituimpia ei-työhön liittyviä sivustoja työkoneilta käytettäväksi.

Kommentit (0)

Vastauksesi