Olen vuosia sitten lukenut kirjan nimeltään Tiikerien tytär. Kirjan kirjoittaja...

Olen vuosia sitten lukenut kirjan nimeltään Tiikerien tytär. Kirjan kirjoittaja...

Olen vuosia sitten lukenut kirjan nimeltään Tiikerien tytär. Kirjan kirjoittaja on Eeva Andersson. Kirja ilmoittaa olevansa ensimmäinen osa trilogiaa, ja sen lopussa lukee 'Tarina jatkuu sarjan seuraavassa osassa Viimeinen papitar'. Kirja on ilmestynyt jo vuonna 1998, ja jatko-osaa ei ole kuulunut. Myöskään kirjailijasta en ole löytänyt muuta tietoa kuin lyhyen wikipedia-artikkelin ja yhtälailla lyhyen Risingshadow.net artikkelin. Onko mitään tietoa sarjan seuraavan osan ilmestymisestä, siis lähinnä onko sitä lainkaan tulossa ja jos on niin milloin?

Vastaus

Näyttäisi hyvin vahvasti siltä, ettei jatko-osaa ole lainkaan tulossa. Valitettavasti mistään ei löytynyt tarkempia syitä siihen, miksi sarja on jäänyt yhteen osaan. Kenties kirjalla on ollut kustantajan mielestä liian huono menekki tai kirjailija ei ole syystä tai toisesta jatkanut sarjan kirjoittamista.

Itse kirjailijastakin löytyy aika niukasti tietoja. Törmäsin osoitteessa http://www.keskiaika.org/haapawirta/galleria.htm samannimiseen keskiajan harrastajaan. Mahtaisiko hän olla sama henkilö kuin kirjailija? Jos haluat yrittää ottaa yhteyttä, voit vaikka yrittää etsiskellä kirjailijan yhteystietoja ihan Googlella tai osoitteesta http://henkilot.eniro.fi/login?next=%2F löytyvällä Eniron yhteystietohaulla.

Kommentit (0)

Vastauksesi