Olen mukava, älykäs, vaatimaton, rehellinen, luotettava ja hyvätuloinen...

Olen mukava, älykäs, vaatimaton, rehellinen, luotettava ja hyvätuloinen...

Hei. Olen mukava, älykäs, vaatimaton, rehellinen, luotettava ja hyvätuloinen herrasmies. En kuitenkaan ole ns. yleisten standardien mukaisesti komea (ja olen ylipainoinen). Miten voisin saada tyttöystävän? Elän yksinäistä elämää, ja vaikka teoriassa ominaisuudet olisivat naisten mieleen, käytännössä satakiloinen ei-komea on liikaa. Olen kolmikymppinen.

Vastaus

Hei!

Kuulostat likimain joka naisen unelmamieheltä! Ja vaikuttaa siltä, että itsetuntosi on kunnossa, mikä on todella tärkeää, kun lähestyt naisia.

Sitä kurjempaa on tietysti, että koet ulkonäkösi muodostavan esteen seurustelusuhteen solmimiselle. Onneksi ulkonäköön voi vaikuttaa huomattavasti helpommin kuin "sisäiseen kauneuteen".

Kuvailet itseäsi ei-komeaksi. Kokemuksesta ja muita tarkkailemalla olen havainnut, että monelle naiselle kelpaa myös vähemmän komea mies, kunhan tämä muuten on "oman oloinen", käytökseltään viehättävä ja pitää huolta hygieniastaan. Edustava, siisti pukeutuminen nostaa pisteitä naisten silmissä.

Kuten varmasti tiedät, painoosi voit vaikuttaa paljonkin jo pienillä elämänmuutoksilla: liikuntaa lisäämällä ja ruokavaliota keventämällä. Sinun kannattaa muistaa, että vaikka ylipaino on ennen kaikkea terveydellinen haitta on sillä usein myös sosiaalisia vaikutuksia. Jos et pidä huolta itsestäsi ja terveydestäsi, voi se viestiä vastakkaiselle sukupuolelle, ettet ole sinut itsesi kanssa.

Tyttöystävän löytämiseen minulla ei ole antaa yhtä pomminvarmaa vippaskonstia. Toiset löytävät seuraa baarista, toiset työpaikalta tai tärkeän harrastuksen parista. Verkossa on runsaasti keskustelupalstoja sinkuille.

Siis onnea matkaan! Alla vielä muutama lukuvinkki.

Aihepaketti: Kuinka valloitan Hänet?
http://www.lib.hel.fi/Page/3156f7ee-682f-4b68-82ea-ec756f214f22.aspx?gro...

Kirjallisuutta:

Korkkari: jokamiehen jännityslukemisto (Tammi, 2004)
http://www.helmet.fi/record=b1681506~S12*fin

Nurmenniemi, Vesa: Miesklinikka (Tammi, 2008)
http://www.helmet.fi/record=b1867665~S12*fin

Sauri, Pekka: Hyvä mies (WSOY, 1998)
http://www.helmet.fi/record=b1497800~S12*fin

Terve mies: laadukkaan elämän opas (Tammi, 2000)
http://www.helmet.fi/record=b1109891~S12*fin

Virtanen, Jukka: Kokonainen mies (Kirjapaja, 2004)
http://www.helmet.fi/record=b1692434~S12*fin

Kommentit (0)

Vastauksesi