Olen miettinyt töihin lähtöä Egyptiin, mutta asiasta löytyy vähän ja melko...

Olen miettinyt töihin lähtöä Egyptiin, mutta asiasta löytyy vähän ja melko...

Olen miettinyt töihin lähtöä Egyptiin, mutta asiasta löytyy vähän ja melko ristiriitaista tietoa, varsinkin työluvista ja viisumeista ja siitä mitä kaikkea tulisi huomioida. Miten luvat saa ja mistä ne pitäisi hakea?

Vastaus

Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan tietoa eri maiden työluvista saa kyseisten maiden edustoista. http://www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhakijat/02_tyonhaku_ulkomailta/index.jsp Myös viisumiasioissa kannattaa lähestyä Egyptin edustustoa. Sinun tapauksessa kannattaa kysyä asiasta Helsingin Egyptin suurlähetystöstä http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=17207 , jonka yhteystiedot ovat seuraavat:

Itäinen puistotie 2
00140 Helsinki
puh. (09) 477 74 70, 477 747 40
fax: (09) 477 747 21
sähköposti: secretaryofembassy@hotmail.com

Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO:n sivustolla Maailmalle.net http://www.maailmalle.net/harjoittelu_ja_tyoskentely/palkkatyo/toihin_eu... kerrotaan, että jos haluat työluvan EU-maiden ulkopuolelta sen saamisesta päättävät kyseisen maan maahanmuuttoviranomaiset. Sinulla olisi hyvä olla tiedossa sinusta kiinnostunut työnantaja, koska se on usein ehtona työluvan saamiselle.

Kommentit (0)

Vastauksesi