Olen kuullut, että on olemassa sellaista ikkunoihin kiinnitettävää kalvoa joka...

Olen kuullut, että on olemassa sellaista ikkunoihin kiinnitettävää kalvoa joka...

Hei!

Olen kuullut, että on olemassa sellaista ikkunoihin kiinnitettävää kalvoa joka estää auringonsäteiden lämmittävän vaikutuksen huoneisiin. Mistä sitä saa ja mitä se maksaa? Mitä muita tehokkaita (ja miel. edullisia) keinoja olisi vuokra-asunnon viilentämiseen? Tuulettamisestakaan ei ole juurikaan hyötyä, pöly ja saasteet sekä meteli vain lisääntyy. Eikä se ainainen vetokaan niin mukavalta tunnu.

Vastaus

Netistä löytyy google-haulla ’auringonsuojakalvot’ useita kyseisten kalvojen myyjiä. Hintoja kannattaa tiedustella suoraan yrityksiltä, yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.
Tässä joitakin linkkejä:
http://www.auringonsuojakalvot.com/
http://www.xlmainos.fi/liiketiloihin/auringonsuojakalvo.html

Toinen vaihtoehto on auringonsuojaverho, joka toimii kuten rullaverho. Niitä mainostetaan lasitetulle parvekkeelle sopiviksi, mutta toiminevat myös ikkunassa.
http://www.sundex.fi/
http://www.lumon.fi/parvekelasit/auringonsuojaverhot
http://www.sunsystems.fi/fi/tuotteet/kaihtimet/screen_kaihtimet/screen-k...

Asunnon viilentämisessä auttaa myös jonkin verran se, että pitää päiväsaikaan auringon paistaessa sälekaihtimet ja verhot kiinni. Esimerkiksi pimennysverhot ovat tiivistä kangasta ja suojaavat valon lisäksi jossakin määrin myös lämmöltä. Pimennysverhoja myyvät yleensä kaikki sellaiset tavaratalot ja marketit, joissa myydään muitakin verhoja.

Kommentit (0)

Vastauksesi