Olen etsinyt laulajaa Tatjanaa netistä, mutta en löydä sitä oikeaa.

Olen etsinyt laulajaa Tatjanaa netistä, mutta en löydä sitä oikeaa.

Olen etsinyt laulajaa Tatjanaa netistä, mutta en löydä sitä oikeaa. Hän lauloi -90 alussa kappaletta feel good. Minulla on hänen kasettinsa, jonka olen kadottanut ja nyt en löydä tätä kappaletta mistään. Onko hän lopettanut laulu uransa??

3 vastausta

Hei!

Tatjanan cd-levy "Feel good" vuodelta 1993 on lainattavissa Espoon kaupunginkirjastosta. Voit tehdä tilauksen netin kautta: http://www.helmet.fi , katso vielä tarkemmin varausohjeita: http://www.helmet.fi/screens/help_fin.html#varaaminen

Kappaleen Feel good lisäksi levyllä on kappaleet Fly away ; Na na na na (come on let's go out) ; Takes a little time ; Don't you want me baby ; Can't take my eyes of off you ; He's my man ; Gimme all your loving ; Just when I needed you most ; You and me ; Chica cubana ; Awaka boy.

Kommentit (0)
19.06.201813:24
16796
35

Kysymyksessä on Tatjana Simic, joka on syntynyt vuonna 1963. Hän on näytellyt esimerkiksi alankomaalaisessa elokuvassa nimeltä "Flodderit - pähkähullut naapurit" (1986).

 

Lähde: Internet Movie Database.

Kommentit (0)
19.06.201814:36
1492
32

Ei ainakaan minulla kovin kauan kestänyt kun kirjoitin googleen "tatjana feel good". Youtubestakin löytyy videokin kun hakee "tatjana feel good" ja muitakin. 

Kommentit (0)

Vastauksesi