Ohje youtubesta ja spotifyista tallentamiseen tietokoneelle?

Ohje youtubesta ja spotifyista tallentamiseen tietokoneelle?

Joku oli kysynyt neuvoa kun tallentaminen youtubesta ei ole onnistunut. Vastauksessa Matti Vesala antoi neuvon että Audacity ohjelmalla tallennuksen voi tehdä. Omalla koneellani on tuo ohjelma mutta en ole onnistunut tallentamaan sillä ohjelmalla enkä Spotifyistä millään muullakaan ohjelmalla. Mistä voisi saada seikkaperäisempiä ohjeita tallennukseen? Onko Spotifyista tallentaminen laillista noin yleensäkään, olen ymmärtänyt että ohjelmaa käytetään vain musiikin kuunteluun?

2 vastausta
14.11.201607:31
94310
154

Google-haulla 'Youtube loader' löytyy repullinen ohjelmia, joilla voi tallentaa Youtubesta ääntä tai kuvaa. Jokainen kone ja käyttäjä on erilainen, mutta perusohjeena: Asenna ohjelma, etsi (selaimella) Youtubesta haluamasi kappale/video, talleta sen osoite (Copy), Avaa asentamasi Youtube loader, Liitä (Paste) se osoite loaderin asianomaiseen ruutuun ja valitse talletusmuoto (ääni, video).

Spotifyn Premium-versiossa on tallennus (offline) mahdollisuus. Sen käyttäminen on laillista.

Kommentit (0)
14.11.201612:20
6862
81

Youtubesta tallennukseen on olemassa myös lataayoutube.com -sivusto. Se on helppokäyttöinen ja sieltä voi ladata joko pelkän ääniraidan tai myös videon.

Spotifystä lataaminen ei ole kovin helppoa. Onnistuu varmasti juurikin tuolla Audacityllä äänen nauhoitustoiminnolla. Lisäksi täytyy jostakin tietokoneen asetuksista (riippuu käyttöjärjestelmästä) vaihtaa äänen tallennuslähteeksi mikrofonin sijaan tietokoneen sisäiset äänet. Sitten täytyy soittaa musiikki spotifystä ja tallentaa se reaaliajassa. Eli levyn tallentamiseen hurahtaa helposti tunti, toisaalta samalla voit kuunnella sen levyn.

Kommentit (0)

Vastauksesi