Nyt olen löytänyt laulun sanat johonkin ehkä vanhaan lauluun, se on foxi mutta...

Nyt olen löytänyt laulun sanat johonkin ehkä vanhaan lauluun, se on foxi mutta...

Nyt olen löytänyt laulun sanat johonkin ehkä vanhaan lauluun, se on foxi mutta ei ole tietoa laulun nimestä eikä esittäjästä, voipikohan siellä joku ratkaista tämän ongelman? Laulun sanat:

Tiellä kohtalon, kerran tulit vastaan meille kuiski yö, hetken ainoastaan. Miks mä jäänyt en kun sä olit vapaa,kuitenkaan en sinun laista koskaan enää tapaa: Sua rakastan mä vielä salaa, sua aina muistan iltaisin, luoksein enää koskaan et sä palaa, nyt kun paljon antaa osaisin, Toisen kanssa näin sinut ohimennen, sä olit vieläkin niin kuin silloin ennen. Miksi lähdinkään kerran tietä väärää, nyt en enää löytää voisi rakkauteni määrää: Sua rakastan mä vielä salaa, sua aina muistan iltaisin. Luoksein enää koskaan et sä palaa, nyt kun paljon antaa osaisin...
Terveisin mummo pohjoisen...

Vastaus

Ehkä olet jo saanut vastauksen Muusikoiden.net -palvelun kautta. Tai ainakin siellä on keskustelupalstalla kysytty hyvin samantapaisesti:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=207014&o=0

Kyseessä on tosiaankin ”Salainen rakkaus”, jonka on aikoinaan levyttänyt Tulipunaruusut. Laulun on säveltänyt ja sanoittanut Raul Reiman.

Toivottavasti et tarvitse tätä foxia äänitteenä. Sitä ei nimittäin taida olla saatavilla ainakaan mistään kirjastosta. Nuottinakin se on jäänyt jälkipolvien iloksi vain Reimanin tuotannon kokoelmassa nimeltä ”Lauluja”:
http://www.helmet.fi/record=b1474537~S9*fin

Kommentit (0)

Vastauksesi