No hei taas.esitän jälleen kysymyksen jossa ei ole mitään järkea.voiko ihminen...

No hei taas.esitän jälleen kysymyksen jossa ei ole mitään järkea.voiko ihminen...

No hei taas.esitän jälleen kysymyksen jossa ei ole mitään järkea.voiko ihminen syödä niin paljon ruokaa mahaansa että kun nielaisee esim,suullisen höyrytettyä suomimakkaraa,jota ei muuten kai enää tehdä,sääli sillä se oli herkullista,niin heti kun on nielaus tapahtunut niin törähtää kakkia uikkariin?eli käyttäen sanontaa:syö niin että jää vanha penkkiin.
Samalla kysyn mikä on lampaankasvatuksen merkitys uuden seelannin kansantalouteen?kiitos vielä että olette jaksaneet vastailla minun ei aina niin fiksuihin kysymyksiin.

Vastaus

Kuinka paljon ihminen voi kerralla syödä? Siinäpä kysymys. Tutkittua tietoa en asiasta löytänyt. Uskoisin, että kenen tahansa elimistö ilmoittaa, että nyt riittää jo huomattavasti ennemmin kuin päädytään kuvaamaasi tilanteeseen.

Sitten toiseen kysymykseesi.
Maataloudella on perinteisesti ollut vankka asema Uuden Seelannin taloudessa. Lampaan lihan ja villan ohella tuotetaan mm. pihvikarjaa ja meijerituotteita. Viennistä noin puolet koostuu maataloustuotteista.
Maatalous työllistää kuitenkin vain 8 - 10 % työvoimasta. Bruttokansantuotteesta maatalouden osuus on noin 4 %, palveluiden osuus on liki 70 %.
Lampaiden määrä on viime vuosien (1994-2004) aikana vähentynyt.
Katso tarkemmin Uuden Seelannin tilastokeskuksen sivut:
http://www.stats.govt.nz/analytical-reports/agriculture-in-nz/animal-far...
Lähteet:
Facta-tietopalvelu, WSOY,2008.
http://www.virtualoceania.net/newzealand/facts/economy.shtml

Kommentit (0)

Vastauksesi