Nicholas Cagen näyttelijänlahjat

Nicholas Cagen näyttelijänlahjat

Minusta Nicholas Cage on huono näyttelijä. Ok, ok makuasia. Mieheni mielestä Cage taas on vallan mainio riippumatta elokuvasta. Haluaisin osoittaa miehelleni mielipiteeni perustan. Minulla on mielikuva jostakin Cagen elokuvasta, jossa hän mielestäni jo alkuvaiheessa osoittaa huonon näyttelijäntyönsä. Kohtauksessa Cage harrastaa seksiä naisen kanssa (nainen päällä) ja ilmeestä päätellen toiminto on suorastaan vastenmielinen, vaikka näin tuskin on ollut tarkoitus. Löytyisikö tällä onnettomalla vihjeellä oikea elokuva? Saadaan tämäkin iänikuinen mielipide-ero ratkaistua.

2 vastausta

Tiedustelin asiaa lähipiiristäni ihmiseltä, joka on nähnyt kaikki Nicolas Cagen elokuvat. Näin vähäisillä vihjeillä hänkään ei osannut varmuudella sanoa mikä elokuva on kyseessä, mutta kuvailemasi elokuva voisi hyvin olla Zandalee, jossa herra Cage harrastaa lihallista rakkauden aktia monenmoisissa asennoissa. Kyseinen näyttelijäsuoritus ei myöskään kuulu miehen arvostetuimpiin. Nicolas Cagen hämmentävää metodinäyttelyä kuvastaa mielestäni parhaiten elokuva Vampire's Kiss, jossa Cage joko ylittää tai alittaa kaikki näyttelijätyön normit ja saavuttaa aivan poikkeuksellisen tason. Myös tästä elokuvasta löytyy ainakin yksi eriskummallinen seksikohtaus. Toivottavasti näillä pääsette alkuun.

Kommentit (1)
Nicolas Cage on siis näyttelijänä hyvä miehesi viihdyttämistarkoitukseen ja huono sin... Nicolas Cage on siis näyttelijänä hyvä miehesi viihdyttämistarkoitukseen ja huono sinun itsesi viihdyttämistarkoitukseen. Eipä kai tuossa ole mitään ristiriitaa. Olette epäilemättä molemmat täysin oikeassa.
12.8.2014 16:06 Hessu Höpö 8350
26.06.202019:49
25207
3

Voisiko kysymyksessä mainittu elokuva olla mahdollisesti vuonna 2011 julkaistu elokuva nimeltä "Drive Angry", jonka on ohjannut Patrick Lussier? Nicolas Cage on tietenkin pääosassa kyseisessä elokuvassa. Tässä elokuvassa esiintyvät naisnäyttelijät ovat esimerkiksi Amber Heard ja Charlotte Ross.

 

Lähde: Internet Movie Database.

Kommentit (0)

Vastauksesi