Netin ikuisuusluuppiin jääneet hölmöilyt. Onko niiden poistaminen mahdollista?

Netin ikuisuusluuppiin jääneet hölmöilyt. Onko niiden poistaminen mahdollista?

Esim.Youtubessa on videoita, joissa joku munaa itsensä kykykilpailussa haukkumalla tuomariston, Toinen paljastelee intiimialueitaan keikalla, kolmas puhuu tv-ohjelmassa humalapäissään tuhmia ja tyhmiä. Miten tälläiset henkilöt oikein pääsevät jatkamaan arkielämäänsä? Kaupan kassajonossa aina kuitenkin joku tunnistaa ja muistaa: Eikös tuo tyyppi ollut se joka... Tai vielä pahempaa: Teijän isi/äiti oli videolla ja sano että.. Jotkut rikokset vanhenevat mutta nuo munaukset taitavat jäädä tekijälleen riesaksi ikuisesti? Onko noiden videoiden poistaminen mitenkään mahdollista? Ja tietysti, kaikkihan me olemme mokanneet joskus, pitää kai olla kiitollinen, ettei kukaan tullut tallentaneeksi sitä noloa hetkeä.

Vastaus
18.12.201513:49
77804
38

Kuka tahansa voi kopioida videon YouTubesta omalle konelle (ja sieltä vuosien päästä takaisin) tai johonkin muuhun videopalveluun, joten ihan varmaa lopullista tuhoamista ei voi taata vaikka kuinka haluaisi.

Jos haluaa jonkun (loukkaavan) videon pois, voi joko pyytää poistoa sen laittajalta tai jos se ei auta, niin Youtubelta, ohjeet linkissä.

Osa "munauksista" on ihan tahallisia, "ei ole olemassa huonoa julkisuutta, kaikki lisää minun julkisuuttani"-tyylisiä.

Kommentit (0)

Vastauksesi