Näppäimistölle kaatui kokista

Näppäimistölle kaatui kokista

Onko mahdollista mitenkään saada toimimaan ilman huoltoa onko vinkkejä? Monet näppäimet eivät toimi ja jäävät pohjaan tahmeuden vuoksi.

3 vastausta

Keskustelin asiasta kirjaston mikrotukihenkilöiden kanssa eikä asiaan valitettavasti keksitty mitään oikotietä. Jos kyseessä on pöytäkone, voit tietysti ostaa uuden näppäimistön. Se ei välttämättä maksa kovin paljoa. Läppäriin uutta näppäimistöä ei saa.

Kommentit (0)
17.10.201822:38
614
55

Jos näppäimistösi pohjassa on nesteenvirtausaukot, voit koittaa laittaa koko näppiksen (minulla Logitechin pelinäppis) lämpimän veden alle runsaasti hanasta juosten. Harjaile hellästi pehmeällä tiski- tms. harjalla. Anna kuivua vaikka hiukan raollaan olevassa 50-60-asteisessa uunissa jonkun tovin tai yön yli ihan vain huoneen lämmössä.

Tämä on toiminut minulle, mutta en takaa, että se toimii sinulle.:)

Nykyinen näppikseni on pesty kahdesti ja on jo 10 vuotta vanha ja toimii edelleen.

Toisaalta, varanäppiksen voi saada vain 5 eurolla kierrätystavaratalosta.

Kommentit (0)
02.10.201816:40
620
46

Itselleni sattui kanssa näin, tosin vain vähän. Näppäimistön saa kyllä puhtaaksi, mutta kaikki näppäimet täytyy ottaa pois (ota kuva varmuuden vuoksi, että osaat laittaa takaisin oikeille paikoilleen) ja sitten esim. kostealla vanupuikolla putsaat näppäimien alta. Se on aika iso työ ja vaatii paljon kärsivällisyyttä ja vanupuikkoja. Jos kyseessä on halpa näppäimistö niin kannattaa miettiä kannattaako se, jos taas kalliimpi niin sitten varmaankin siihen kannattaa ryhtyä.

Kommentit (0)

Vastauksesi