Nainen voi tehdä sen vain kerran elämässä, silloinkin aamulla.

Nainen voi tehdä sen vain kerran elämässä, silloinkin aamulla.

Nainen voi tehdä sen vain kerran elämässä, silloinkin aamulla. Mies voi tehdä sen milloin vain, missä vain ja kuinka usein tahansa. Mikä on tämän arvoituksen ratkaisu? Tätä on nyt ihmetelty monilla nettipalstoilla kauan, eikä vastausta löydy. Moni on sitä mieltä, että on kuullut vastauksen, mutta kukaan ei muista eikä keksi sitä. Usealla oli myös muistikuva, että olisi joskus jossain radio-ohjelmassa kyselty tätä, eli luulisi olevan ihan oikea arvoitus ja jossain siihen on vastauskin. Palauttakaa yöunemme, kiitos!

2 vastausta

Tätä etsittiin kissojen ja koirien kanssa ja melkein kaikilta vastaantulevilta on kysytty, mutta ei vain löytynyt vastausta.

Toivottavasti jonkun älynystyrät heräävät.

Kommentit (0)
19.02.201609:57
20955
108

Tuottaa sukusoluja. "Naisen" kaikki munasolut muodostuvat kohdussa = aamulla, miehen siittiöitä valmistuu koko ajan. Munasolut toki kypsyvät sitten aikanaan n. yksi kerrallaan. Nykytiedon mukaan kantasoluhoidolla odotetaan tulevaisuudessa voitavan tuottaa munasoluja aikuiselle naiselle, mutta tämä vähentää arvoituksen runollisuutta, eikä ole siis vielä edes totta.

Kommentit (0)

Vastauksesi