"Naamakirjan" kaveripyynnöt

"Naamakirjan" kaveripyynnöt

Voisitteko kertoa mistä näitä poikii? Mahdottomia määriä täysin oudoilta henkilöiltä.Ulkomaalaisia, julkimoita, ja nyt tulevat vaalit ovat innoittaneet ehdokkaiden tyrkyttämään itseään. Tokihan minä ne klikkaan pois. Ihmettelen vain mikä näissä on tarkoitus.

2 vastausta

"Naamakirja" voi olla hermostuttava. Voit rajoittaa kaveripyyntöjen määrää yksityisyysasetusten kautta. Valitse Facebookin asetukset / yksityisyyden asetukset. Sieltä voit valita, että sinulle kaveripyyntöjä voivat lähettää vain kaverien kaverit. Tällöin turhat pyynnöt vähenevät huomattavasti. Jos valitset samoista asetuksista, että vain kaverisi (kaverien kavetit) näkevät julkaisusi ja että Facebookin ulkopuoliset hakukoneet eivät löydä profiiliasi, kaveripyyntöjen määrä saattaa vähetä.

Kommentit (0)
10.02.201921:54
5576
19

Jos laittaa asetuksiin, että vain kaverien kaverit pystyvät lähettämään kaveripyyntöjä niin se blokkaa sitten kaikki omat vanhat kaverit, jotka eivät ole "kavereiden kavereita". Minä ainakin olen löytänyt (ja minut on löydetty) paljon nuoruuden kavereita. 

Kommentit (0)

Vastauksesi