Muistelimme eräänä iltana porukalla vanhoja televisiosarjoja.

Muistelimme eräänä iltana porukalla vanhoja televisiosarjoja.

Hei! Muistelimme eräänä iltana porukalla vanhoja televisiosarjoja. Kukaan meistä ei kuitenkaan muistanut, minkä sarjan päätyttyä alkoi samaan esitysaikaan samana päivänä tulla tv-sarja V. Jokaisella oli kuitenkin muistikuva, että tämän päättyneen sarjan päättyminen harmitti aikanaan ihan vietävästi ja se oli tosi hyvä, paljon parempi kuin joku tyhmä V (jota meistä moni ei edes saanut katsoa). Saisitteko tekään mistään selville, mikä tuo päättynyt sarja oli?

5 vastausta

Tiedustelimme asiaa maikkarilta ja ylestä, mutta vastausta ei ole kuulunut.

Voisikohan kyseessä olla scifi-sarja Triffidien kapina, jota esitettiin Suomessa 80-luvun alussa?

http://en.wikipedia.org/wiki/V_(TV_series)
http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_triffids#Film.2C_TV.2C_radio_or_...

Kommentit (0)
22.04.201719:55
2371
86

Mika Suominen, olen täysin samaa mieltä (ja moni muukin) Petri Isoniemen "vastauksista"! Täysin älyttömiä vastauksia Isoniemellä.

Kommentit (1)
Mitä tuo haittaa. Henkilö ei trollaa eikä tahdo pahaa kenellekään. Hänen tapansa osa... Mitä tuo haittaa. Henkilö ei trollaa eikä tahdo pahaa kenellekään. Hänen tapansa osallistua keskusteluun on hänen tapansa. Ei ole keneltäkään pois. Haters hate.
23.4.2017 01:55 Eetu Etukeno 8110
22.04.201717:37
21750
71

Silläkin uhalla, että minua - nimimerkin suojista - solvattaisiin taas aggressiiviseksi (ja tosikkohan tiedän jo olevani) kerron, että mua alkaa OIKEESTI OTTAA KAALIIN nämä Petri Isoniemen IDIOOTTIMAISET vastaukset. Petri, oletko mahdollisesti autisti? Nyt olisi pitänyt älytä ensin ottaa selville, milloin V (SIIS NIMENOMAAN V!!!!) alkoi = kanava, viikonpäivä, kellonaika, ja sitten tutkia, mikä se oli se sarja, joka, mikäli kysymyksen oikein ymmärsin, oli juuri ollut samalla kanavapaikalla. Ja sitten kertoa kaikki nämä tiedot maailmalle. Tuolla Triffidien kapinan aloituspäivämäärällä emme tee nyt p@$***kaan; varsinkin, kun se oli pelkkä perustelematon heitto Kirjaston tädiltä tai sedältä. Hei, kysy.fi, miten päädyit ehdottamaan tuota?! Ja kun tässä varmaan meikäläiselle haukut tulee, niin osoitetaan nyt kysyjääkin sormella: olisiko mitenkään voinut olla antamatta yhtään vähempää vihjeitä tuosta kysytystä sarjasta? Oliko mahdollisesti europpalainen sota-aiheinen? Tuskin. Kotimainen murhajännäri? Et tälleen...

Kommentit (5)
Ha-ha. Ha-ha, Eetu, oot niin fiksu, jestas! Jos uskallat, käy näyttämässä ko. ele vai... Ha-ha. Ha-ha, Eetu, oot niin fiksu, jestas! Jos uskallat, käy näyttämässä ko. ele vaikkapa Millwallin kotiottelussa jollekin paikalliselle kannattajalle ja selitä hänelle jotain puppua Winston Churchillistä. Kun olet päässyt sairaalasta, saat tulla takaisin tälle palstalle viisastelemaan - tosin pidän juttujasi edelleen typerinä, vaikka invalidista ei saisikaan ajatella matalaa. Ilmoita asiattomaksi 25.3.2017 16:51 Mika Suominen 2093 - Tämä on Mika Suomisen tekstiä kysy.fi:ssä. Jokainen voi ajatella solvauksista ihan itse -
22.4.2017 19:38 Eetu Etukeno 8110
Minkä kirjoitin, sen kirjoitin, tyhmästi tai ei (tässä tapauksessa tyhmästi). Jos ei ... Minkä kirjoitin, sen kirjoitin, tyhmästi tai ei (tässä tapauksessa tyhmästi). Jos ei ikinä tee mitään, ei mokaa. Jos tekee joskus jotain, joskus mokaa. Silloin on minusta tyylikkäämpää seistä tyhmienkin tekojensa takana omalla nimellään. Nimimerkin takaa huutelu on jotenkin... Noh, älykkäimpään kahden vaiko peräti yhden prosentin väestönosaan kuuluva osaa päätellä itse. Onneksi en itse kuulu, kun se ei ilmeisestiään takaa tervettä järkeä, sekään.
22.4.2017 20:38 Mika Suominen 21750
Nimimerkin takaa huutelu? Huutelu?
22.4.2017 21:18 Eetu Etukeno 8110
Näytä enemmän
Keskustelun selventämiseksi on tähän syytä siirtää alkuperäinen Mika Suomista vaiva... Keskustelun selventämiseksi on tähän syytä siirtää alkuperäinen Mika Suomista vaivaava kommenttini, jonka sisällöllä on heijastuspintaa tähänkin keskusteluun: Aggressio-ongelma on hankala vaiva. Usein potilas ei sitä itse tunnista tai pitää sitä jopa hyveenä. "Olen periaatteen mies." Psykoterapeuttinen hoitomotivaatio on huono, samoin halu käyttää lääkitystä pääsääntöisesti puuttuu
22.4.2017 23:39 Eetu Etukeno 8110
Täältä ihan oman nimeni suojista ehdotan, että vastauskenttää käytettäisiin vain a... Täältä ihan oman nimeni suojista ehdotan, että vastauskenttää käytettäisiin vain alkuperäiseen kysymykseen vastaamiseen ja muiden vastausten kommentointiin sitten tätä kommenttikenttää. No yllättävän pitkäänhän tämä kysy.fi pysyikin melko asiallisena foorumina.
23.4.2017 14:40 Matti Rantanen 5244
Näytä vähemmän
22.04.201714:25
25900
65

TV-sarja nimeltä "Triffidien kapina" esitettiin Suomen televisiossa sunnuntaista 2. toukokuuta 1982 alkaen.

 

Helsingin Sanomat 1. 5. 1982, sivu 67.

Kommentit (0)
22.04.201719:02
4902
28

Niinpä,koska Petrillä nyt ilmeisesti on joitakin hesarin vuosikertoja käytössään joista hän näitä tietoja katsoo,niin minäkin ihmettelen miksi hän ei vastaa siihen kysymykseen jota kysyttiin,koska hän olisi pienellä vaivannäöllä voinut löytää juuri sen oikean sarjan jota kysyjä tarkoittaa.En kyllä heti menisi tuota autisti diaknoosia tekemään,vaikka kyllä autistisilla henkilöillä on monia erikoisia tapoja ja asioiden looginen käsittäminen on välillä vähän erilaista kuin meillä ns.normaaleilla ihmisillä.

Kommentit (0)

Vastauksesi