Muistan lukeneeni jonkin lehtijutun suomalaisesta aika nuoresta miehestä, joka...

Muistan lukeneeni jonkin lehtijutun suomalaisesta aika nuoresta miehestä, joka...

Hei!
Muistan lukeneeni jonkin lehtijutun suomalaisesta aika nuoresta miehestä, joka ei nukkunut ollenkaan. Hän kertoi sulkevansa silmät noin kymmeneksi minuutiksi silloin kun alkoi väsyttää. Hän oli älykkään oloinen ja muistaakseni hänellä oli oma firma, jolla teki aika kovaa tulosta. Muistaako kukaan muu tälläistä juttua ja kukahan oli jutussa kyseessä? Jos joku muistaa niin kiinnostaisi tietää mitä tälle henkilölle mahtaa kuulua nykyään. Onko uni alkanut maittaa vai pystyykö edelleen elämään tasapainoisesti näin?

2 vastausta

Valitettavasti en onnistunut löytämään kuvaukseesi sopivaa artikkelia.
Suomalaisista artikkeli-tietokannoista Artosta ja Aleksista* löytyi useita unettomuuteen ja valvomiseen liittyviä artikkeleita, mutta tietokannassa olevien lyhyiden kuvausten mukaan ne eivät vastanneet kuvaustasi. Lisäksi selasin Helsingin Sanomien tekstiarkistoa*.

On mahdollista, että artikkeli on ilmestynyt lehdessä, jota ei ole indeksoitu tietokantoihin. Muistatko tarkemmin oliko kyse aikakaus- vai sanomalehdestä. Lisäksi auttaisi, jos voisit rajata ajankohtaa, jolloin jutun luit.

Artosta löytyneitä artikkeleita (haku: unettomuus or univaje):
https://arto.linneanet.fi/vwebv/searchResults?searchId=280&recPointer=0&...

Jos sinulla on mahdollisuus tulla kirjastoon, niin artikkeleiden selaaminen yhdessä virkailijan kanssa voisi auttaa löytämään oikean jutun.

* Aleksi ja HS-tekstiarkisto ovat käytettävissä vain kirjastossa.

Kommentit (0)
24.01.202017:18
3566
18

Olikohan kysessä tohtori Sam Inkinen, joka 80-luvulla toimitti City-lehteä? Muistaakseni hän kertoi nukkuvansa työhuoneessaan säilyttämällään  futon-patjalla, silloin kun ylipäänsä nukkui.

Kommentit (0)

Vastauksesi