Muistan koulupoikana nähneeni TV 1:stä kotimaisen TV-elokuvan vuodelta 1994.

Muistan koulupoikana nähneeni TV 1:stä kotimaisen TV-elokuvan vuodelta 1994.

Muistan koulupoikana nähneeni TV 1:stä kotimaisen TV-elokuvan vuodelta 1994. Siinä pariskunta ajeli punaisella farmari-Fordilla (mun mielestäni se oli Ford). Auto kulki hiekkatietä pitkin. Yks kaks se ajoi yhden miehen jalan yli. Tämän jälkeen kuljettaja pysäytti ajoneuvon ja juoksi metsään. Yliajetun miehen kaveri yritti tunkeutua autoon, johon nainen oli jäänyt istumaan, mutta tämä lukitsi ovet ja mies potkaisi auton ovea. Vähän myöhemmin auto peruutti pakoon, kun nuoret miehet yrittivät heittää sitä isoilla kivillä. Sitten auto kaasutti valtatietä pitkin, väistivät pyöräilijää ja kuljettaja sanoi: "Kaikenlaista perkelettä sitä onkin". Naisella ei tainnut olla vuorosanoja lainkaan. Mikä TV-elokuva on kyseessä ja mikä on sen juoni?

Vastaus

Valtakunnan laajuisestikin tätä kysymystäsi on selvitetty ja Yleä myöten. Ehdotamme lyhytelokuvaa vuodelta 1994 nimeltä Virkistysalue.

http://elonet.fi/moviesearch?search=o1qa9r

Jos muita ehdotuksia tulee lähitulevaisuudessa, seuraa arkistoamme. Etsi sanoilla televisio, elokuvat, suomi, yle, niin pitäisi löytyä.

Kommentit (0)

Vastauksesi